Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πώς να αυξήσετε την μνήμη RAM του υπολογιστή σας με τη χρήση ενός usb flash ή SD card.


Για να αυξήσετε την ταχύτητα του υπολογιστή σας ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να αυξήσετε την μνήμη RAM.Τα Windows στις εκδόσεις τους Vista και 7 δίνουν αυτή τη δυνατότητα με τη χρήση ενός usb flash ή μιας κάρτας SD (αυτές που χρησιμοποιούμε στα κινητά ή στις φωτογραφικές) ώστε και κάποιος που δεν είναι ειδικός να το καταφέρει.


Αυτό επιτυγχάνεται με τα παρακάτω βήματα:
  1. Βάλτε το usb ή την κάρτα SD στον υπολογιστή σας.
  2. Λογικά ο υπολογιστής σας θα αναγνωρίσει μόνος του την καινούργια συσκευή και το παράθυρο Auto play θα εμφανιστεί.Αν δεν εμφανιστεί πάτε στον Υπολογιστή μου και πατήστε δεξί κλικ πάνω στο usb flash που βάλατε και επιλέξτε Ιδιότητες (Properties). Κάντε κλικ στην τελευταία επιλογή  “Speed up my system
  3. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε την καρτέλα Readyboost
  4.  Επιλέξτε την επιλογή “use this device” και επιλέξτε την χωρητικότητα του δίσκου που θέλετε να χρησιμοποιεί το σύστημα για να αυξήσει την μνήμη RAM.Κάλο θα ήταν να είναι τουλάχιστον 1 GB το usb  flash που θα βάλετε.
  5.  Πατήστε ΟΚ όταν τελειώσετε και είστε έτοιμοι. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιείται όλο τη χωρητικότητα του usb flash τότε δεν θα μπορείτε να αποθηκεύετε πράγματα σε αυτό πλέον. Θα παρατηρήσετε βελτίωση αμέσως μόλις τελειώσετε στην ταχύτητα του υπολογιστή σας.
  6. Αν αποφασίσετε να πάψετε να χρησιμοποιείται το Readyboost πάτε στο μενού του «Υπολογιστή μου» κάνετε δεξί κλικ και στην καρτέλα “Readyboost” και επιλέγεται “Do not use this device”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain