Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πως να ξεκλειδώσετε την Μυστική πίστα στο Starcraft 2: Wings of Liberty



Επειδή η ζωή θέλει και παιχνίδι σήμερα θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που μεγάλωσα με αυτό και ….συνεχίζω να μεγαλώνω πάλι με αυτό!  Η Blizzard πριν 12 χρόνια  μας χάρισε ένα επικό παιχνίδι στρατηγικής το Starcraft και τελικά μέσα σε αυτό το «μικρό» χρονικό διάστημα ‘έβγαλε και την συνέχεια του. Το Starcraft 2 : Wings of liberty αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας και ασχολείται με την φυλή των Terran ,των γήινων, και εκτός από το πολύ καλό online παιχνίδι έχει και ένα πολύ καλό campaign με τα οποίο θα ασχοληθώ. 

  Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι έχει 29 πίστες στην πραγματικότητα όμως μια είναι πολύ καλά κρυμμένη και πολύ καλή για να μην την παίξετε!



  Προς το τέλος της εκστρατείας στην πίστα με το όνομα Media Blitz στην οποία ελέγχεται ένα πολύ μεγάλο ρομπότ ονόματι Odin κατευθυνθείτε στο κάτω δεξιό άκρο της οθόνης σας.



  Όπως βλέπετε και στην εικόνα υπάρχει ένα κτήριο σε αυτή την περιοχή το οποίο κανονικά δεν μπορείτε να πυροβολήσετε. Χρησιμοποιήστε την ειδική ικανότητα του Odin και πυροβολήστε το ή κρατήστε πατημένο το Α. Όταν το καταστρέψετε θα εμφανιστεί ένα αντικείμενο και θα λέει “Secret documents”.Πάρτε το και θα έχετε ξεκλειδώσει την πίστα. Αφού τελειώσετε την πίστα στο μενού από όπου επιλέγεται την αποστολή θα σας βγει ένας νέος πλανήτης και θα γράφει πάνω Secret Mission. Το όνομα της αποστολής είναι Piercing the shroud.

   Προσοχή όμως!!! Δεν πρέπει να την αφήσετε τελευταία αποστολή πρίν την τελική μάχη για να πάτε στο πλανήτη Char δεν θα μπορέστε να την παίξετε. Στην αποστολή θα ελέγχετε τον Jim Raynor με μια μικρή ομάδα στρατιωτών. Δεν θα σας πω περισσότερα όμως να μην σας το χαλάσω παρά μόνο ότι έχει πολύ ωραία γραφικά και μερικά όπλα που δεν υπάρχουν αλλού σε ολόκληρο το παιχνίδι και τα οποία χειρίζεται ο Raynor. Καλό παιχνίδι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain