Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πως να καθαρίσετε την μνήμη Ram από τις περιττές εργασίες



Πολλές φορές όταν κλείνουμε ένα πρόγραμμα αυτό συνεχίζει να μείνει στην αφάνεια και να “καταναλώνει” την μνήμη Ram. Έτσι η ο υπολογιστής γίνεται αργός και πολλές φορές κολλάει. Για να απαλλάξετε την μνήμη Ram από τις άχρηστες εργασίες χρησιμοποιήστε το Memory Cleaner, αυξάνοντας έτσι την απόδοση του υπολογιστή σας.

Το Memory Cleaner είναι ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα από τα υπόλοιπα του είδους, γιατί χρησιμοποιεί τις λειτουργίες των Windows για να βελτιστοποιήσει το αποτέλεσμα του καθαρισμού της μνήμης Ram, καθιστώντας ταυτόχρονα την διαδικασία πιο ασφαλή.   

Τα περισσότερα προγράμματα καθαρισμού Ram είναι μόνο για τα XP και προγενέστερα λειτουργικά, ενώ αποτυγχάνουν στα Windows Vista και 7 προκαλώντας μάλιστα πολλά προβλήματα στο system memory του λειτουργικού.

Το Memory Cleaner δεν καθαρίζει μόνο την μνήμη Ram αλλά μπορεί να καθαρίσει και τις trim processes. Trim process είναι η διαδικασία ομαδοποίησης εργασιών για βελτιστοποίηση της λειτουργίας της Ram, το χαρακτηριστικό αυτό ενσωματώνεται σε όλες τις καινούργιες Ram.  




Εκτός από την διαδικασία καθαρισμού, στο πρόγραμμα απεικονίζονται και live χαρακτηριστικά της Ram του υπολογιστή σας. 

Λειτουργεί στα Windows Vista και 7 στις εκδόσεις x86 και x64. Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain