Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πώς να αλλάξετε την εικόνα στην οθόνη σύνδεσης (logon screen) στα Windows 7


Θα σας άρεσε να προσαρμόσετε το περιβάλλον εργασίας των Windows όταν βρίσκεστε στην οθόνη σύνδεσης. Έχετε βαρεθεί το πρότυπο των windows 7; Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο Windows 7 Logon Background Changer το οποίο είναι δωρεάν πρόγραμμα ανοικτού κώδικά και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα την οθόνη σύνδεσης.


Windows 7 Logon Background Changer

Δεν απαιτείται εγκατάσταση, και δεν επιφέρει αλλαγές στα αρχεία του συστήματος. Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ. Πρόκειται για ένα αρχείο .zip που περιλαμβάνει ένα εκτελέσιμο αρχείο που μπορείτε να το εκτελέσετε από τον σκληρό σας δίσκο, καθώς και καθώς και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης στο φάκελο Setup, εάν επιλέξετε να το εγκαταστήσετε.




Μετά την εκτέλεση του προγράμματος, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα είναι η οθόνη σύνδεσης (log on screen).



εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τα standard Windows backgrounds, μπορείτε να προσθέσετε μια δικιά σας φωτογραφία από τον φάκελο της επιλογής σου (π.χ. φάκελος εικόνες).



Αφού επιλέξετε την εικόνα που επιθυμείτε, τότε κάντε κλικ στο Apply.



Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) στην επόμενη οθόνη.



Κάντε κλικ στο Ναι για να τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη.



Περιμένετε λίγο ενώ εφαρμόζεται το φόντο.



Τώρα μπορείτε να δείτε το νέο σας φόντο



Υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε όπως επαναφορά πίσω στον προεπιλεγμένο φάκελο εικόνες, εμποδίζοντας άλλους χρήστες να αλλάξουν το φόντο, και να προσαρμόσετε σκιές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain