Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πως να κάνετε εκτεταμένη προβολή του μενού έναρξης στα Windows





Αντί να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου ή άλλα link από το μενού "Έναρξη" και να ψάχνετε τι χρειάζεστε, μπορείτε ίσως να βρείτε πιο εύκολη την πρόσβαση με την εμφάνιση όλων των περιεχόμενων τους στο μενού χωρίς το άνοιγμα παραθύρου.

Εκτεταμένη προβολή
Σε αυτό το παράδειγμα θα σας δείξουμε τα βήματα για τον πίνακα ελέγχου, αλλά αυτό η διαδικασία είναι όμοια και με τα υπόλοιπα στοιχεία του μενού έναρξης.

Για να εμφανίσετε τον πίνακα ελέγχου σε εκτεταμένη προβολή στα Windows 7 κάντε δεξιό κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Ιδιότητες.


Κάντε κλικ στο φάκελο Start Menu tab και μετά το κουμπί Customize.



Από την λίστα και κάτω από το Control Panel επιλέξτε Display as a menu και μετά πατήστε οκ.



Αυτό ήταν! Τώρα περιηγηθείτε στο control panel με ένα mouse over πάνω στο link του μενού έναρξης.



Μπορεί να θέλετε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας σε αναπτυγμένο μενού. Απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα επιλέγοντας Display as a menu για τις εικόνες αυτή την φορά.



Η να έχετε άμεση πρόσβαση στον κατάλογο των παιχνιδιών από το μενού έναρξης.



Aυτή η λειτουργία μπορεί να εφαρμοστεί στα εξής στοιχεία: Computer (υπολογιστής), Control Panel (πίνακας ελέγχου), Documents (έγγραφα), Downloads, Games, Music, Personal folder, Pictures, Recorded TV, and Videos από το μενού έναρξης. Άμα αναζητάτε έναν ευκολότερο τρόπο περιήγησης στο μενού έναρξης τότε θα σας βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain