Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παρουσίαση τιμών των εταιριών παροχής Ιντερνέτ στην Ελλάδα για πακέτα τηλεφωνίας και Ιντερνέτ



  Ο ανταγωνισμός στις επικοινωνίες είναι κάτι που αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Όλο αυτό βέβαια είναι προς όφελος εμάς των καταναλωτών με προσφορές και πακέτα για κάθε γούστο. Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα πακέτα όλων των εταιριών για πακέτα που περιλαμβάνουν  ομιλία και Internet μαζί  και το οικονομικό τους κόστος όπως το αναγράφουν οι ίδιες οι εταιρίες, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους ενεργοποιήσεως, ώστε να έχετε ένα συγκεντρωτικό πίνακα, χωρίς καμία αναφορά στην απόδοση των υπηρεσιών της κάθε εταιρίας για να μην κάνουμε διαφήμιση. Παράλληλα θα τονίσουμε μερικά από τα ψιλά γράμματα όπως λέμε που κρύβουν κάποιο επιπλέον κόστος.


Στο παρακάτω συγκεντρωτικό πίνακα υπάρχουν οι τιμές και τι προσφέρει κάθε εταιρεία σε ομιλία και τηλεφωνία. Οι παραπάνω τιμές αφορούν οικιακούς πελάτες και νέες συνδέσεις 12μηνης διάρκειας. Ακολουθούν τα επιπλέον κόστη για κάθε εταιρεία.




 CONNX OTE

ΔΩΡΟ WiFi modem/ router, ΔΩΡΟ 2 μήνες Online Προστασία.
Δωρεάν τέλος ενεργοποίησης μέχρι τις 31/3/11. Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN), €15,25. Για γραμμή ISDN η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €4,31. Για το πακέτο Conn-x Internet + Ομιλία ορισμένου χρόνου, ο ρυθμός κάλυψης του χρόνου ομιλίας είναι ανά λεπτό και οι υπεραστικές και αστικές εκτός πακέτου χρεώνονται με την ονομαστική τιμή του καταλόγου αστικής με βήμα χρέωσης το λεπτό. Για τις κλήσεις προς κινητά, μετά την εξάντληση του χρόνου ομιλίας, θα ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος του ΟΤΕ για κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Η δυνατότητα συνδυασμού με το πρόγραμμα Εξωτερικό αφορά αποκλειστικά τα πακέτα Conn-x Internet + Ομιλία με απεριόριστο χρόνο ομιλίας.
Σε περίπτωση διακοπής πριν από την πάροδο του 12μηνου χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποδέσμευσης € 50.


CYTA

Οι τιμές του πίνακα συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 23 %.Το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων είναι 30 €.Τέλος Σύνδεσης Νέας Τηλεφωνικής Γραμμής 50,00 €. Τέλος Πρόωρης Αποσύνδεσης 72,00 €. Εγκατάσταση Εξοπλισμού 40,00 €
.


HOL            

 Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου της hellas online στην περιοχή σας, παρέχεται ADSL μέσω δικτύου ΟΤΕ σε ταχύτητα 2Mbps στα 17,00 € / μήνα.
  
Για συνδρομητές Vodafone ισχύουν άλλες χρεώσεις που αναγράφονται παρακάτω για κάθε πακέτο αντίστοιχα.

36,20 / μήνα για συνδρομητές Vodafone
29 / μήνα για συνδρομητές Vodafone
19,70 / μήνα για συνδρομητές Vodafone
19,70 / μήνα για συνδρομητές Vodafone
Επίσης για κάθε αίτηση που κάνετε online έχετε 3 μήνες δωρεάν σύνδεση.
.
Τέλος ενεργοποίησης        35,90 € εφάπαξ.Tέλος ενεργοποίησης & εγκατάστασης νέας τηλεφωνικής γραμμής   85,80 €.Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.Ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης προς όλα τα εθνικά και διεθνή δίκτυα τηλεφωνίας 60 δευτερόλεπτα. Τέλος διακοπής υπηρεσίας πριν την λήξη 12μήνου 72,30 €.



FORTHNET

Ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot. Δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός Forthnet (έως 31/03/11). 

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Η ταχύτητα έως 24Mbps (Dynamic IP, upload έως 1Mbps) προσφέρεται αποκλειστικά για τις περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας. Το τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας ισούται με 29,90€.Στην περίπτωση που η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αφορά σε νέα τηλεφωνική γραμμή το τέλος ενεργοποίησης είναι χρεώσιμο και ισούται με 51,57€.Τέλος διακοπής πριν από το πέρας του 12μηνου     72,35€


 WIND

Σε συνδυασμό με WIND κινητό

Έκπτωση 10,33€ στο λογαριασμό του WIND κινητού σας, κάθε μήνα, για πάντα! 3 μήνες δώρο για κάθε αίτηση που γίνεται online. Με κάθε νέα αίτηση για Double Play L ή Double Play M που κάνετε σε κατάστημα Wind, λαμβάνετε εντελώς δωρεάν τo ολοκληρωμένο λογισμικό ασφαλείας ‘Panda Global Protection 2011’. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% .Κόστος Ενεργοποίησης € 36,17. Σε περίπτωση ενεργοποίησης σε νέα τηλεφωνική γραμμή το κόστος είναι 72,35€.€
 
ON TELECOMS

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης (€) 36,07. Οι χρεώσεις των κλήσεων γίνονται ανά δευτερόλεπτο με εφαρμογή ελάχιστης χρέωσης 60'. Για νέες τηλεφωνικές γραμμές το τέλος ενεργοποίησης είναι € 98,19. Οι κλήσεις μεταξύ των συνδρομητών της On είναι δωρεάν.

 VIVODI

Ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει 23% Φ.Π.Α. Tέλος ενεργοποίησης TELEFONET € 18.45. Τέλος εγκατάστασης * € 67.18 για νέα τηλεφωνική γραμμή. Τέλος απενεργοποίησης προ 12μηνου € 61.50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain