Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Εγκαταστήστε το WeHellas Patch PES 2011



Το πιο δημοφιλές ποδοσφαιρικό παιχνίδι των τελευταίων χρόνων αναμφισβήτητα είναι το Pro Evolution Soccer.Η φετινή του έκδοση είχε πάρα πολλές αλλαγές και ως προς το gameplay κυρίως αλλά και πάλι μένει κορυφαίο. Ένα από τα Must των φανατικών ελλήνων παιχτών είναι το patch που βγάζει η ομάδα της  WEHellas με ελληνικό πρωτάθλημα και ελληνικές ομάδες.



Το φετινό patch περιέχει 

    * Όλες τις ομάδες της Superleague με σωστά roster
    * Όλες τις ομάδες για τη Football league (Β΄Εθνική)
    * Όλες τις ομάδες από την Α' κατηγορία Κύπρου και την Εθνική Κύπρου
    * 5 νέα 3D Ελληνικά γήπεδα (Καραϊσκάσκη, Τούμπα, Καυτατζόγλιο, Βικελίδης, Πηγάδια)
    * Ρεαλιστικά πρόσωπα παικτών στις Ελληνικές ομάδες
    * Ελληνικό scoreboard της Nova
    * Επίσημη μπάλα της Superleague
    * 7 νέα Wallpapers Ελληνικών ομάδων
    * Συνθήματα σε Ελληνικές ομάδες και τις μεγαλύτερες στα ξένα πρωταθλήματα
    * Διορθωμένα ονόματα και εμφανίσεις στις ομάδες της Premier League
    * Ρεαλιστικά σήματα όλων των πρωταθλημάτων
    * 24 νέα τραγούδια για τα μενού
    * Νέες διαφημιστικές πινακίδες στα γήπεδα
    * Ρεαλιστικά πρόσωπα στους διαιτητές
    * Βελτιωμένα γραφικά στο χορτάρι των γηπέδων

Η δουλεία των παιδιών είναι πάρα πολύ καλή σε όλους τους τομείς αν και ακόμα πρόκειται για την beta έκδοση και αναμένονται βελτιώσεις. Για να το κατεβάσετε εγγραφείτε στο site http://www.wehellas.gr και πάτε στην επιλογή downloads.Μπορείτε να επιλέξετε για pc ή PS3. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το rapidshare ή το megaupload αποτελείται από 4 μέρη με 190 ΜΒ το καθένα εκτός από το τελευταίο που είναι 90. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα μπορούν να το αναζητήσουν σε μηχανές αναζήτησης torrent ,όπου λογικά είναι με την έγκριση των δημιουργών του, όσες έχουν απομείνει!

Ακόμα κάτι σημαντικό είναι ότι τα στατιστικά των παικτών στις Ελληνικές ομάδες είναι βασισμένα στο Football Manager. Αφού το κατεβάσετε περνάμε στην εγκατάσταση που απαιτεί λίγη προσοχή.

1. Προυποθέτει ότι έχετε εγκαταστήσει το PES 2011 στον υπολογιστή σας στην προτεινόμενη (default) διαδρομή C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\

2. Εγκαταστήστε το τελευταίο επίσημο patch 1.03 της Konami (15 ΜΒ).

3. Μέσα από το παιχνίδι, πηγαίνετε στο Extra Content και κατεβάστε ότι Data Pack (DLC) σας προτείνει.

4. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το WinRAR (1.3 ΜΒ).

5. Κάντε login στο WeHellas.gr, κατεβάστε όλα τα parts του WeHellas 2011 beta patch από το download centre και τοποθετήστε τα όλα στον ίδιο φάκελο (π.χ. C:\WeHellasBetaPatch\).

6. Κάντε δεξί κλικ στο part1 (μόνο) του beta patch που κατεβάσατε και επιλέξετε Extract Here. Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο WeHellasBetaPatch.exe. (Ανάλογα με τις ρυθμίσεις των Windows σας, το αρχείο μπορεί να εμφανίζεται απλά σαν WeHellasBetaPatch χωρίς την κατάληξη .exe). Αυτό το αρχείο είναι ο installer που θα εγκαταστήσει το patch στον υπολογιστή σας.

7. Κάντε δεξί κλικ στο WeHellasBetaPatch, επιλέξετε Run as administrator και αφήστε την εγκατάσταση να γίνει αυτόματα.
- Αν σας ζητηθεί από τα Windows, επιτρέψετε στον installer να εγκαταστήσει τα απαραίτητα αρχεία μέσα στο Program Files.
- Αν τα Windows σας βγάλουν μήνυμα "Error creating directory… Access is denied" είναι γιατί δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν συντομεύσεις στην επιφάνια εργασίας ή στο Start Menu ή και στα δύο. Σε κάθε περίπτωση πατήστε OK και αγνοήστε τα μηνύματα αφού δεν επηρεάζουν την εγκατάσταση του beta patch.

8. Πηγαίνετε στον φάκελο C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\Wekitserver\ όπου θα δείτε ένα αρχείο manager.exe. (Ανάλογα με τις ρυθμίσεις των Windows σας, το αρχείο μπορεί να εμφανίζεται απλά σαν manager χωρίς την κατάληξη .exe). Κάντε δεξί κλικ στον manager και επιλέξετε Run as administrator.

9. Στο παράθυρο του manager που θα ανοίξει, πατήστε το βελάκι στα δεξιά του πεδίου εισαγωγής, επιλέξετε το wehellas_pes2011.exe και πατήστε Attach. Κλείστε τον manager με το Χ πάνω δεξιά.

10. Επιστρέψετε στον φάκελο C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\ και με διπλό κλικ στο wehellas_pes2011.exe απολαύστε το beta patch. (Ανάλογα με τις ρυθμίσεις των Windows σας, το αρχείο μπορεί να εμφανίζεται απλά σαν wehellas_pes2011 χωρίς την κατάληξη .exe).

Αν προτιμάτε, δημιουργήστε συντόμευση για το wehellas_pes2011 στην επιφάνια εργασίας.

Καλό παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain