Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πως να προσθέσετε ένα λογαριασμό hotmail στις iOS συσκευές


Συχνά οι χρήστες των συσκευών της Apple που θέλουν να προσθέσουν έναν λογαριασμό hotmail αντιμετωπίζουν το πρόβλημα μη υποστήριξης. Σ'αυτό το άρθρο θα μάθετε πως να προσθέσετε το αγαπημένο σας mail στην συσκευή σας.

Η Apple υποστηρίζει τις ακόλουθες υπηρεσίες mail:
  • Microsoft Exchange
  • mobile me
  • Gmail
  • Yahoo
  • Aol


Σε περίπτωση που προσθέσετε το hotmail επιλέγοντας το "Αλλό" θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα ότι δεν προσθέτονται όλοι οι φάκελοι του ταχυδρομείου παρα μόνο το inbox. Κατανοητό είναι οτι η διαχείριση του Mail είναι δυσκολή.

Πως να προσθέσετε το hotmail στο iOS

Για να προσθέσετε ενα λογαριασμό hotmail θα πρέπει να επιλέξετε στην παραπάνω οθόνη το Microsoft Exchange. Να θυμήσουμε για να πλοηγηθείτε στην παραπάνω εικόνα επιλέξε τις "Ρυθμίσεις" και "Mail, επαφές, ημερολόγια" τέλος "Προσθήκη".



Στα πεδία "Email" και "Όνομα χρήστη" γράφετε το full name του λογαρισμού σας. Δηλαδη yourname@hotmai.com . Στο "Συνθηματικό" το Password του λογαριαμού και στην "Περιγραφή" γράψτε ότι επιθυμείτε για να διακρίνετε αυτό λογαριασμό. Στο Πεδίο "Τομέας" δεν γράφετε τίποτα. Πατάτε επόμενο.


Στην επόμενη οθόνη προστίθεται ένα ακόμη πεδίο που ονομάζεται "Διακομιστής". Σε αυτό γράφετε "m.hotmail.com". Το πεδίο του "Τομέα" εξακολουθείτε να το αφήνετε κενο. Τέλος πατάτε επόμενο.


Στην επόμενη οθόνη επιλέγετε εαν θέλετε να προστεθούν εκτός απο τα mail το ημερολογίο ή οι επαφές στην iOS συσκευή σας.


Απο προεπιλογή το iOS συγχρονίζει τα mail των 3 τελευταίων ημερών αλλάζετε αυτή την ρύθμιση και το κάνετε "χωρίς όριο".



Έχετε στην διάθεση σας τον λογαριασμό του hotmail με όλους τους φακέλους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain