Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πως να δείτε την σελίδα ενός site όταν δεν εμφανίζεται στο Firefox



Σε όλους μας έχει συμβεί να θέλετε να δείτε μια σελίδα στο Ιντερνέτ και  να σας εμφανίζετε το  μήνυμα ότι δεν υπάρχει η σελίδα διαθέσιμη και ΄ότι υπάρχει πρόβλημα με το Server,γνωστό και ως σφάλμα 404. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται η Google και με ακόμα ένα πρόσθετο για το Mozilla Firefox από τα πολλά που διαθέτει να μας δώσει την λύση.


Το Gcache είναι αυτό το πρόσθετο. Αφού το κατεβάσετε από εδώ πρέπει απλά να αποφασίσετε αν θα το καταχωρήσετε στην γραμμή εργαλείων του Firefox.Για να το κάνετε αυτό πατήστε δεξί κλικ στην γραμμή εργασιών και επιλέξτε Προσαρμογή και στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε το εικονίδιο του Gcache όπως στην εικόνα και σύρτε το στην εργαλειοθήκη που θέλετε να το βάλετε. 
















Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συντόμευση του πληκτρολογίου Ctrl+Alt+Shift+G ή ακόμα πιο εύκολα όταν έχετε ανοίξει την σελίδα που δεν εμφανίζεται πατάτε δεξί κλικ και θα εμφανιστεί η επιλογή κάτω κάτω στο παράθυρο που θα ανοίξει.















Τι θα σας εμφανιστεί λοιπόν με το Gcached; Στο πάνω μέρος της σελίδας θα εμφανιστεί ένα κουτί με το url της σελίδας που θέλετε και την ημερομηνία που είναι η αποθηκευμένη η σελίδα για τελευταία φορά. Μπορείτε να επιλέξετε και την έκδοση μόνο με κείμενο. Τέλος παρατηρώντας εκεί όπου υπάρχει η διεύθυνση της σελίδας θα δείτε μια ιδιότυπη μορφή που όταν πρόκειται για site θα περιέχει και αρκετά νούμερα.

To Gcached είναι η λύση για τα προβλήματα σε σελίδες με προβληματικούς server που μπορεί να καθυστερήσουν την δουλεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain