Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παίξτε Angry Birds στον αγαπημένο σας browser


Είστε έτοιμοι να επιδοθείτε στο παιχνίδι που κατέκτησε όλο τον κόσμο μέσω του browser σας; Στη συνέχεια έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε με πληροφορίες σχετικά με το web app για τον Chrome και την πρόσβαση στο παιχνίδι μέσω ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας το αγαπημένο στο πρόγραμμα περιήγησης και πως να ξεκλειδώσετε όλα τα επίπεδα.

Αρχικά θα αρχίσουμε με το app τον Chrome. Δεν είναι κάτι περισσότερο από link με την επίσημη ιστοσελίδα αλλά μπορείτε να κατεβάσετε το app από το Web store του Chrome για να το έχετε συνέχεια καρφιτσωμένα στην καρτέλα Apps.


 
Αποφασίσατε ότι θέλετε να παίξετε τα Angry Birds στο Firefox, στο Opera, ή σε κάποιο άλλο browser; Τότε μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας την ιστοσελίδα και να παίξετε. Μπορείτε να επιλέξετε εάν την Standard ή HD version ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης σας.



Θέλετε να ξεκλειδώσετε (ή να κλειδώσετε) όλα τα επίπεδα όταν παίζετε στον αγαπημένο σας browser; Τότε χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα κομμάτια κώδικα κάνοντας επικόλληση στην Address Bar ενώ το παιχνίδι παίζει και πατήστε Enter.

Ξεκλείδωμα επιπέδων

javascript: var i = 0; while (i<=69) { localStorage.setItem(‘level_star_’+i,’3′); i++; } window.location.reload();

Κλειδώστε τα επιπεδα

javascript: var i = 0; while (i<=69) { localStorage.setItem(‘level_star_’+i,’-1′); i++; } window.location.reload();

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain