Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πως να κλείσετε όλα τα ανοικτά παράθυρα με ένα κλικ



Πως θα σας φαινόταν να κλείνατε όλες τις ανοικτές εφαρμογές με ένα μόνο κλικ. Το πρόγραμμα Close All σας το επιτρέπει. Δεν καταναλώνει πόρους του συστήματος απλά δίνει ένα σήμα κλεισίματος όλων των παραθύρων. Απλώς δημιουργήστε μια συντόμευση του εργαλείου στο Start Menu, στη Quick Launch, στην Windows 7 Taskbar ή οπουδήποτε αλλού.


Είναι πραγματικά πολύ βολικό εάν εκτελείτε π.χ. 10 εφαρμογές και θέλετε να τις κλείσετε αμέσως. Λειτουργεί ακριβώς όπως αν πατούσατε το κουμπί "Κλείσιμο" για κάθε εφαρμογή.

Εγκατάσταση

Κλείσιμο όλων των παραθύρων είναι ένα πολύ απλό βοηθητικό πρόγραμμα που δεν απαιτεί εγκατάσταση. Δεν κάνει ρυθμίσεις που αποθηκεύονται στο μητρώο των Windows ή ένα αρχείο συστήματος. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω, για να ρυθμίσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

  1. Κατεβάστε το αρχείο ZIP και κάντε εξαγωγή των αρχείων κάπου στον σκληρό σας δίσκο. Υπάρχουν δύο αρχεία ένα για λειτουργικό σύστημα 32-bit και ένα για 64-bit.


  1. Ανοίξτε το φάκελο εξαγωγης, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο CloseAll.exe και επιλέξτε Αποστολή προς -> Επιφάνεια εργασίας (δημιουργία συντόμευσης).

  1. Μετονομάστε την συντόμευση όπως επιθυμείτε.

  1. Τωρα μπορείτε να σύρετε την συντόμευση στην γραμμή εργασιών των Windows 7 για γρήγορη πρόσβαση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain