Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Βελτιώστε την απόδοση των συσκευών σας αφαιρώντας τους παλιούς οδηγούς συσκευών (drivers) του υπολογιστή σας



Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση καινούργιου υλικού ή έχετε αγοράσει την τελευταία έκδοση ενός hardware και δεν έχετε την απόδοση για την οποία πληρώσατε; Τότε ίσως να πρέπει να αφαιρέσετε τους παλιούς οδηγούς υλικού για τις παλιές σας συσκευές ακόμα και αν δεν εμφανίζονται στην Διαχείριση συσκευών. Σήμερα θα δούμε πως θα εμφανίσετε τους παλιούς σας οδηγούς και να τους αφαιρέσετε.

Για αρχή ,εάν είμαστε σε Windows 7 ή Vista, πρέπει να ανοίξετε μια γραμμή εντολών σε λειτουργία διαχειριστή. Για να το κάνετε αυτό γράψτε cmd στην γραμμή αναζήτησης πάνω από το κουμπί Έναρξη και πατήστε Ctrl+Shift+Enter για να μπείτε σε λειτουργία διαχειριστή (αλλιώς πατήστε δεξί κλικ πάνω στο πρόγραμμα cmd πριν το ανοίξετε και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής).

Στην συνέχεια αντιγράψτε και επικολλήστε την παρακάτω γραμμή το παράθυρο Command prompt.

SET DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1

Στην συνέχεια πληκτρολογήστε devmgmt.msc για να μεταβείτε από το παράθυρο εντολών στην Διαχείριση συσκευών.


Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε Προβολή >> Εμφάνιση των κρυφών συσκευών. Οι οδηγοί των συσκευών θα εμφανίζονται αχνά. Το κυριότερο πρόβλημα θα το έχετε συνήθως στους οδηγούς των πληκτρολογίων ή του ποντικιού. Επιλέξτε ότι φαίνεται αχνά και δεν το χρησιμοποιείτε πατήστε δεξί κλικ και στην συνέχεια κατάργηση εγκατάστασης.


Το κόλπο αυτό θα λύσει αρκετά προβλήματα απόδοσης των συσκευών σας. Ισχύει για Windows Vista,XP και 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain