Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έκθεση «Game World 2011» στον Πολυχώρο του Μύλου.



Είσαι gamer; Ξέρεις τι σημαίνει να λιώνεις την κονσόλα από πίστα σε πίστα; Ξέρεις τι σημαίνει να χάνεσαι σε παράλληλους κόσμους γεμάτους φαντασία και σασπένς; Ξέρεις να απολαμβάνεις τα καλύτερα ταξίδια χωρίς να χρειαστεί να ανέβεις real time ούτε σε αεροπλάνα ούτε σε πλοία και σίγουρα ούτε σε τραίνα; Αν είσαι τότε ξέρεις. Και αν δεν είσαι τώρα θα μάθεις. Στον πολυχώρο του «Μύλου» η μεγαλύτερη έκθεση video games είναι γεγονός.


Η έκθεση διοργανώνεται  για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό rollercoaster πήγαινε-έλα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, σε έκταση ούτε λίγο ούτε πολύ 1000 τετραγωνικών μέτρων!

Πέρα από μια ζωντανή αναδρομή στην ιστορία  και στην εξέλιξη των video games η έκθεση έχει ως στόχο  να μυήσει και όλους τους «άσχετους» επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων. Ο ψηφιακός κόσμος είναι ένας τεράστιος παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους, ένα περιπετειώδες δια-δραστικό παιχνίδι τεχνολογικής δράσης και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν πλέον όλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη γι αυτό και ανάλογες  εκθέσεις απολαμβάνουν μεγάλης αποδοχής.


Σε ειδικά διαμορφωμένες  αίθουσες του Μύλου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα retro ηλεκτρονικά παιχνίδια, δηλαδή τους προγόνους των υπερσύχρονων σημερινών video games. Όπως Pac-man, Tetris, Pong, Publes, Space Invaders και πολλά άλλα κλασικά του είδους, από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του gaming, όπως Microsoft, Sony και Nintendo.


Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Μύλου όμως θα παρουσιάζονται και οι νέες τεχνολογίες του gaming, πρωτοποριακά παιχνίδια, που χαρίζουν  συναρπαστική δράση, περιπέτεια και μοναδικές εμπειρίες! Όπως το KINECT for Xbox360, το νέο τρόπο διασκέδασης που παίζεις χωρίς να  χρησιμοποιείς κανένα χειριστήριο ή το νέο τρισδιάστατο 3DS, PS3, PSP, DS, Wii, PC.

Η groupon έχει βγάλει μια προσφορά σε ισχύ ώστε να αγοράσετε εισιτήρια για αυτή την έκθεση σε μισή τιμή και ισχύει μέχρι και αύριο.Επωφεληθείτε και αγοράστε το τώρα.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • €4 από €8 για ένα ατομικό εισιτήριο (ενήλικα) που περιλαμβάνει είσοδο και παιχνίδι για απεριόριστες ώρες.
  • €6 από €12 για ένα οικογενειακό εισιτήριο (έως και 4 άτομα) που περιλαμβάνει είσοδο και παιχνίδι για απεριόριστες ώρες.


 

Ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν παράλληλο κόσμο.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 με 23:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00 με 23:00.

Πολυχώρος του Μύλου

Αν. Γεωργίου 56, 54627 Θεσσαλονίκη
http://www.mylos.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain