Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επαναφέρετε το παλιό Μενού του Office 2003 στο Office 2007 και 2010



Όσοι έκαναν την μετάβαση από τα Office 2003 στα Office 2007 ή στα Office 2010 θα δυσκολεύτηκαν με την νέα κορδέλα και τα εργαλεία που είναι τοποθετημένα σε τελείως καινούργια διάταξη. Όσοι δεν θέλουν να χάνουν χρόνο για να μάθουν που βρίσκεται το καθετί αλλά θέλουν να χρησιμοποιούν την παλιά γνώριμη κορδέλα του Office 2003 υπάρχει η λύση και σας την παρουσιάζουμε.

Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε ονομάζετε Ubitmenu και  ευτυχώς υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα . Σε περίπτωση που το θέλετε για επαγγελματική χρήση πρέπει να πληρώσετε για να πάρετε την άδεια χρήσης. Κοστίζει 10 ευρώ και 0,65 λεπτά για κάθε χρήστη καθώς και πρόσθετα μερικούς φόρους σε ορισμένες περιπτώσεις. Όσοι όμως το θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για ιδιωτική χρήση δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα. Θα εγκατασταθεί στο Word ,Excel και στο Power Point. Το Outlook  εξαιρείτε αφού εκεί πρέπει να πληρώσετε για να το αποκτήσετε και σαν εταιρεία και σαν ιδιώτης.

Κατεβάζετε το πρόγραμμα σε μορφή αρχείου .exe από εδώ ή σε μορφή .zip από εδώ. Σε περίπτωση που θέλετε να το αγοράσετε για την επιχείρηση σας πατήστε εδώ. Κλείστε όλα τα προγράμματα του Office που έχετε ανοιχτά και τρέξτε το πρόγραμμα που κατεβάσατε. 

Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα (δεν παίρνει ούτε ένα λεπτό) θα εμφανιστεί μια νέα καρτέλα στο μενού του Office με το τίτλο Μενού. Όπως βλέπετε παρακάτω είναι ακριβώς η γραμμή εργαλείων του παλιού καλού Office 2003.Είστε έτοιμοι πλέον να κάνετε την δουλεία σας σαν το παλιό καλό καιρό χωρίς να ψάχνεστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain