Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πώς να μοιραστείτε την παρουσίαση σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το PowerPoint 2010




Γνωρίζατε ότι το PowerPoint 2010 διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται “Εκπομπή προβολής παρουσίασης” με την οποία μπορείτε να μοιραστείτε την παρουσίαση σας στο διαδίκτυο;

Μοιράζοντας την παρουσίαση σας

Αφού τελειώσατε την παρουσίαση σας, πηγαίνατε στην καρτέλα Προβολή παρουσίασης και κάντε κλικ στο Εκπομπή προβολής παρουσίασης.





Θα δείτε ένα παράθυρο που θα σας εξηγεί για αυτήν την υπηρεσία και θα λέει ότι θα χρειαστεί να έχετε Windows Live ID για να την χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε Έναρξη εκπομπής.


Θα ανεβάσει στο διαδίκτου την παρουσίαση για να την μοιραστείτε. Η διαδικασία θα διαρκέσει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου.


Θα σας δωθεί ένα παράθυρο με το link της παρουσίασης. Θα έχετε την δυνατότητα να την αποστείλετε με mail ή να κάνετε αντιγραφή.



Αφού αποστείλατε το link σας, θα δείτε μια προειδοποίηση που σας λέει ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στην παρουσίαση κατά την διάρκεια της εκπομπής, ενω σας παρέχετε η δυνατότητα να τερματίσετε την εκπομπή όποτε επιθυμείτε. 


Έτσι οι θεατές σας θα έχουν απλά να κάνουν κλικ στο link που τους στείλατε μέσω mail

 
Ο Browser  θα ανοίξει και θα δουν την παρουσίαση και να περιηγηθούν σ’ αυτήν. Παρέχεται η δυνατότητα να την δούμε και σε Full Screen.


 Μετά το τέλος της εκπομπής, οι θεατές θα βλέπουν μια μαύρη διαφάνεια να τους λέει τη μετάδοση έχει τελειώσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain