Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Καταγράψτε το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή σας με το WinAudit



Έχετε απορίες σχετικά με τι κάρτα γραφικών ή τι σκληρό δίσκο χρησιμοποιείτε; Σας παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα που σας κάνει μια λεπτομερής αναφορά του hardware του υπολογιστή σας και σας δίνει και πολλές ακόμα δυνατότητες το WinAudit.


Πρόκειτε για ένα δωρεάν πρόγραμμματακι που με το πάτημα ενός κουμπιού σας εμφανίζει απίστευτες πληροφορίες για τον υπολογιστή σας.Για να το κατεβάσετε πατήστε εδω. Αποσυμπιέστε το αρχειάκι όπου θέλετε ,είναι 1 Mb, και πατήστε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο που θα δημιουργηθεί. Θα σας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο.Απλά πατάτε το κουμπί εδώ και περιμένετε να ελέγξει το πρόγραμμα τον υπολογιστή σας.



Μπορείτε να σώσετε την αναφορά που θα δημιουργήθει σε όποια μορφή θέλετε από PDF μέχρι Excel. Ο όγκος των πληροφοριών είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορούμε να τα παρουσιάσουμε όλα. Από πίνακες μέχρι διαγράμματα υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από πληροφορίες.Παρακάτω φαίνετε το αρχικό παράθυρο αφού έχει εκτελέστεί ο έλεγχος.



Στα αριστερά υπάρχει μια μπάρα με όλες τις επιλογές για πληροφορίες που έχετε και με υποκατηγορίες οι κάθεμια.Πατώντας στα μπλε γράμματα που βρίσκονται στο δεξιά παράθυρο με τα γραφήματα και τους πίνακες σας κάνει μια επεξήγηση των πληροφοριών που βλέπετε.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να στείλετε mail  με την αναφορά που δημιουργησε το πρόγραμμα και να το στείλετε σε κάποιο ειδικό για να σας δώσει  κάποια λύση.Πατώντας το κουμπί επιλογές μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες που θέλετε να ελέγχει το πρόγραμμα.



Τα υπόλοιπα σας αφήνουμε να τα εξερευνήσετε μόνοι σας και να γνωρίσετε τον υπολογιστή σας μέχρι τα πιο απόκρυφα σημεία του!Καλή εξερεύνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain