Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Linkwise: Tο πρώτο Ελληνικό Affiliate Network



H Linkwise, η οποία είναι το πρώτο ελληνικό affiliate network , αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Διαφημιζόμενους και τους Affiliates, κάτι που μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο, αντίθετα με το εξωτερικό.Τι ρόλο παίζει όμως ένα Affiliate Δίκτυο, όπως το Linkwise Affiliate Network?


To δίκτυο αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Διαφημιζόμενους και τους Affiliates και παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνολογία και υποστήριξη και στις δύο πλευρές. Στο affiliate network λοιπόν εγγράφονται από τη μία οι Διαφημιζόμενοι και από την άλλη οι Affiliates.Ο Διαφημιζόμενος σε συνεργασία με τον Affiliate Manager του δικτύου θα δημιουργήσει καμπάνιες με συγκεκριμένα δημιουργικά ανάλογα με το τι θέλει να προωθήσει και ο Affiliate Manager θα ανεβάσει στο Network τα banners και τα λεκτικά. Οι εγγεγραμμένοι Affiliates από την άλλη έχουν πρόσβαση στα δημιουργικά αυτά, έτσι ώστε να μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι αν, ποιά και πότε θα τα χρησιμοποιήσουν. 

Η χρησιμότητα ενός δικτύου στην Ελλάδα είναι ακόμα πιο έντονη, καθώς οι εταιρείες οι οποίες προσφέρουν affiliate προγράμματα είναι πραγματικά πάρα πολύ λίγες, με αποτέλεσμα ο χώρος του affiliate marketing να είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Ένα δίκτυο λοιπόν μπορεί να ενσωματώσει μεγάλες εταιρείες και διαφημιζόμενους οι οποίοι δεν έχουν affiliate πρόγραμμα και ίσως δεν έχουν σκοπό (λόγω έλλειψης χρόνου, τεχνολογίας, τεχνογνωσίας και ανθρώπων) να δημιουργήσουν. 

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα εγγραφής σε ένα δίκτυο, όπως το Linkwise Affiliate Network?

  • Ποικιλία και επιλογή ανάμεσα σε πολλές καμπάνιες ανά πάσα στιγμή
  • Πρόσβαση σε καμπάνιες εταιρειών που χωρίς το δίκτυο δεν θα ήταν διαθέσιμες
  • Συγκεντρωμένα reports στατιστικών και προμηθειών, από ένα και μόνο interface
  • Ευκολία οικονομικών συναλλαγών καθώς ο affiliate πληρώνεται μία φορά το μήνα συγκεντρωτικά από το δίκτυο.

 
Σχηματικά, το Affiliate Network δουλεύει ως εξής:


Γιατί να γίνετε Affiliate;


Πολύ απλά γιατί δεν έχετε τίποτα να χάσετε! αντίθετα μόνο να κερδίσετε! Το Linkwise Affiliate Network σας προσφέρει τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα banners τους, την τεχνολογία και αλλά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργείτε καμπάνιες, να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους, να βλέπετε τα χρήματα που έχετε βγάλει και να ενημερώνεστε για νέους Διαφημιζόμενους που συμμετέχουν στο Δίκτυο καθώς και για νέες προσφορές. Γραφτείτε στο Δίκτυο σήμερα δωρεάν, δείτε πως λειτουργεί το σύστημα και αρχίστε να βγάζετε χρήματα.

www.linkwise.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain