Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γλυτώστε Χρήματα και ενέργεια με το Monitor ES



Μειώνοντας την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος συνεπάγετε οικονομία και περιβαλλοντική συνείδηση. Και τα δύο στις μέρες μας μετράνε πάρα πολύ. Σήμερα θα δούμε μια εφαρμογή που σβήνει την οθόνη σας κάθε φορά που κλειδώνεται τον υπολογιστή σας. Επίσης απενεργοποιεί εφαρμογές πολυμέσων και βάζει την κατάσταση σας σε Away στο IM (στην υπηρεσία μηνυμάτων).

Η εφαρμογή Monitor ES αποτελείτε από ένα μικρό εκτελέσιμο αρχείο που δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Απλά πατήστε το εικονίδιο δύο φορές και θα σας εμφανιστεί στην γραμμή εργασιών το εικονίδιο της εφαρμογής. Αφήστε το να τρέχει και απλά θα ενεργοποιηθεί όταν κλειδώσετε τις οθόνες σας. Για να κλειδώσετε την οθόνη πατάτε το Windows Key +L ή Ctrl+Alt+Del & Lock.

Το παρακάτω είναι το παράθυρο που εμφανίζετε στην έκδοση 1.0.1. Μπορείτε να επιλέξετε να σβήνει η οθόνη ή να μπαίνει σε λειτουργία Screen Saver κάθε φορά που κλειδώνετε την οθόνη.


Τα προγράμματα πολυμέσων που υποστηρίζονται είναι τα παρακάτω Winamp, AIMP , WMP, WMP Classic , 1BY1 , iTunes , KMPlayer ,Media Monkey , GOM Player , AlShow,Spotify , Foobar2000, BSPlayer,QuickTime  και  XMPlay. Μπορείτε να επιλέξετε να γίνεται αυτόματα παύση και να απενεργοποιείτε ο ήχος με το κλείδωμα του PC σας.

Με τις εφαρμογές Instant Messaging έχετε την επιλογή να μπαίνει αυτόματα η εφαρμογή σε «Λείπω»ή μπορείτε να γράψετε το δικό σας μήνυμα.Δίνετε το ID σας και τα υπόλοιπα τα αφήνετε στην εφαρμογή.Οι εφαρμογές που υποστηρίζονται είναι οι Google Talk , Yahoo Messenger, Digsby , Miranda IM.

Είναι μια πολύ πρακτική εφαρμογή που θα σας εξοικονομήσει λεφτά και ρεύμα με πολύ απλή χρήση. Για να το κατεβάσετε πατήστε το παρακάτω Link και επιλέξτε μία από τις δύο εκδόσεις σε συμπιεσμένη μορφή ή το αρχείο Installer απλά (καλύτερα). Η έκδοση Lite είναι για επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain