Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συγχρονίστε τα ημερολόγια σας στο Outlook και το Google Calendar με το Google Calendar Sync



Για όσους χρησιμοποιούν αυτά τα δύο εργαλεία για να θυμούνται συσκέψεις ή δουλειές που έχουν να κάνουν είναι δύσκολο κάθε φορά να ανοίγουν δύο προγράμματα για να δουν τις υποχρεώσεις τους. Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να συγχρονίσετε αυτά τα δύο ημερολόγια.

Αρκεί να κατεβάσετε μία μικρή εφαρμογή το Google Calendar Sync από εδώ.  Κλείστε όλα τα παράθυρα του Outlook που έχετε ανοιχτά για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Θα σας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο όπου  πρέπει να πατήσετε Next



Θα σας ανοίξει το παρακάτω παράθυρο όπου πρέπει να βάλετε το email σας με το κωδικό σας και να επιλέξετε τις επιλογές συγχρονισμού που θέλετε. Οι επιλογές είναι οι παρακάτω.



2 – way SyncΕπιτρέπει όλα τα γεγονότα στο αρχικό ημερολόγιο Google σας και το ημερολόγιο Outlook σας να είναι συγχρονισμένα. Μπορείτε να τροποποιήσετε ένα γεγονός σε ένα ημερολόγιο και θα γίνει συγχρονισμός και στα δύο.

1 – way Google Calendar to Outlook: Όλα τα γεγονότα στο ημερολόγιο Google σας προστίθενται στο ημερολόγιο Outlook σας.  Εάν θέλετε τα τροποποιημένα γεγονότα  να τα παρουσιάσετε και στα δύο ημερολόγια θα πρέπει να ενημερώσετε το ημερολόγιο Google.  Οποιαδήποτε γεγονότα που τροποποιούνται στο ημερολόγιο του Outlook σας δεν θα παρουσιαστούν στο Google Calendar.

1 – way Outlook to Google Calendar:   Όλα τα γεγονότα στο ημερολόγιο του Outlook σας θα προστεθούν στο ημερολόγιο Google.  Εάν θέλετε να παρουσιάσετε τροποποιημένα γεγονότα και στα δύο ημερολόγια θα πρέπει να ενημερώσετε το Outllok σας. Οποιαδήποτε γεγονότα που τροποποιούνται στο ημερολόγιο Google δεν θα παρουσιαστούν στο Outlook.

Τέλος επιλέγετε ανά πόσο  χρόνο θέλετε να γίνετε ο συγχρονισμός των ημερολογίων.

Μετά την εγκατάσταση θα σας εμφανιστεί ένα εικονίδιο στο κάτω δεξί άκρο της γραμμή εργαλείων όπου μπορείτε να συγχρονίσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε τα δύο ημερολόγια πατώντας δεξί κλικ πάνω  στο εικονίδιο και μετά Sync.



Μπορείτε να συγχρονίσετε και άλλα ημερολόγια απλά ασχοληθήκαμε με τα πιο συνηθισμένα. Το δοκιμάσαμε σε 32 bit έκδοση αν και δεν αναφέρετε να έχει πρόβλημα με την 64 bit έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain