Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πως να ανακτήσετε κωδικούς Windows και προγραμμάτων απο ένα κρασαρισμένο υπολογιστή (recover product key)



Τα Product keys είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα του υπολογιστή σας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα γνωρίζουν. Σ’ αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα κλειδιά του προϊόντος σας σε περίπτωση που η λειτουργία του υπολογιστή σας διακόπτεται (Computer crash).


Αντιγράψτε τα χρήσιμα αρχεία


Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ανακτήσετε ορισμένα αρχεία από τον σκληρό δίσκο του “κατεστραμμένου” υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να βγάλετε τον σκληρό δίσκο και να το συνδέσετε σε έναν δεύτερο υπολογιστή, χρησιμοποιώντας έναν hard drive connector ή χρησιμοποιήστε ένα φορητό σταθμό SATA USB όπως ο παρακάτω.

Χρησιμοποιήστε το ProduKey για να ανακτήσετε κλειδιά προϊόντων


Ξεκινήστε κάνοντας λήψη του ProduKey (ProduKey Download) και εξαγάγετε το αρχείο exe στην τοποθεσία της επιλογής σας. Εκκινήστε το πρόγραμμα, και αυτό θα ανακτήσουν αμέσως τα product keys των διαθέσιμο προγραμμάτων από την τρέχουσα εγκατάσταση των Windows.
Θα ήταν χρήσιμο να αποθηκεύατε τις πληροφορίες αυτές.




Για να ανακτήσετε τα κλειδιά από το κατεστραμμένο αντίγραφο του Windows από file menu επιλέξτε select source.



Από το νέο παράθυρο επιλέξτε " load the product keys from external Windows directory " και στη συνέχεια μεταβείτε στο φάκελο Windows.


Εάν χρησιμοποιείτε ένα σταθμό USB επίσης μόλις μπορείτε να επιλέξετε " load the product keys of external Windows installations from all disks currently plugged to your computer " και θα σαρωθεί αυτόματα η μονάδα δίσκου.




Το ProduKey θα σας δείξει όλα τα κλειδιά που ήταν στο συγκεκριμένο δίσκο γεγονός πολύ χρήσιμο όταν κάνετε επανεγκατάσταση.




Για να βεβαιωθείτε ότι τα keys είναι ασφαλή κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση εικονίδιο και αποθηκεύστε τα σε αρχείο κειμένου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain