Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πώς να βρίσκετε που έχετε δανείσει πράγματα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω εφαρμογές.



Σας νευριάζει όταν έχετε δανείσει τα πράγματα σας σε φίλους και δεν θυμάστε σε ποιον και πριν πόσο καιρό; Σήμερα θα δούμε δύο εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να μην έχετε πράγματα δανεικά και αγύριστα!

Για αρχή το site Return my pants (με αυτό τον ευρηματικό τίτλο «επέστρεψε μου το παντελόνι»).Μπείτε στον ιστότοπο πατώντας εδώ.  Πατήστε Lending (δανείζω) ή borrowing (δανείζομαι) ανάλογα τι θέλετε και θα σας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο.

Με αυτό τον τρόπο γράφετε τα στοιχεία για το αντικείμενο που δανείσατε, το άτομο  που το πήρε, το email  του, πότε θα το επιστρέψει καθώς και τας στοιχεία σας με το mail σας. Έχετε ακόμα την επιλογή  να στείλετε Mail στο άτομο που δανείσατε και να τον ενημερώσει ότι κάτι ξέχασε να σας επιστρέψει καθώς και βάζοντας το mail του και κάνοντας login στην ιστοσελίδα να δει τι άλλα πράγματα έχει δανειστεί από εσάς.
Η επόμενη εφαρμογή είναι παρόμοια με το Return my pants. Ονομάζετε I OWEYou και μπορείτε να μπείτε πατώντας εδώ. Για αρχή πρέπει να εγγραφείτε πατώντας Register Πάνω αριστερά από τη σελίδα και να βάλετε το όνομα σας και το mail σας με ένα κωδικό.
Πριν ξεκινήσετε πρέπει να κάνετε ένα group από άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα έξοδα μαζί . Μπορείτε να προσθέσετε και άτομα στην συνέχεια αν θέλετε εκτός από το αρχικό σας group και στέλνετε προσκλήσεις.
Στη συνέχεια δημιουργείτε ένα ημερολόγιο εξόδων όπου γράφετε τα έξοδα σας το ποσό και ποιος πλήρωσε. Μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε split ανάμεσα στους φίλους σας και να ξέρετε πόσα χρωστάει ο καθένας και σε ποιον.


Μπαίνοντας ο κάθε φίλος σας μέσα με ο δικό του mail και κωδικό μπορεί να βλέπει τι χρωστά και σε ποιον. Γιατί η καλή λογαριασμοί κάνουν τους κάλους φίλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain