Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Πώς να βρείτε πανεύκολα υπότιτλους για την ταινία που θέλετε να δείτε



Μετά το κλείσιμο πολλών ελληνικών  torrent site το να βρεις ταινία με υπότιτλους έχει γίνει αρκετά δύσκολο. Με λίγο ψάξιμο μπορούμε να βρούμε βέβαια αλλά και πάλι καμιά φορά είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει ένας player όμως που έχει μια πολύ χρήσιμη επιλογή δηλαδή την ανεύρεση υποτίτλων. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το BS player που θα μας λύσει αυτό το πρόβλημα.


 Όπως κάθε δωρεάν software υπάρχει και η έκδοση με παραπάνω λειτουργίες που πρέπει να πληρώσετε. Σε περίπτωση που την θέλετε μπείτε στο site του προγράμματος http://www.bsplayer.com ,εμείς θα προτιμήσουμε την δωρεάν έκδοση μιας και με αυτήν κάνουμε την δουλεία μας. Για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ

Είναι ένα αρχείο 13,8 ΜΒ με απλή διαδικασία εγκατάστασης. Παραδοσιακά επίσης για κάθε freeware πρόγραμμα θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε την γραμμή εργαλείων της εταιρείας καθώς και μηχανές αναζήτησης. Προσέξτε γιατί είναι προεπιλεγμένες οι επιλογές να βγάλετε το τικ. Στο τέλος μπορεί να σας εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας ενημερώνει ότι δεν έχετε όλα τα codec  στον υπολογιστή σας και να πρέπει να τα εγκαταστήσετε.

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα το interface της εφαρμογής είναι πολύ απλό με επιλογές για ταινία DVD,radio ακόμα και τηλεόραση που δεν θα επεκταθούμε όμως στο σημερινό άρθρο σε αυτές.


Επιλέξτε την ταινία που θέλετε να δείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την ταινία με το πρόγραμμα. Τόσο απλό. Αυτόματα το πρόγραμμα θα ψάξει για υπότιτλους στα ελληνικά( απαραίτητα πρέπει να έχετε επιλέξει γλώσσα ελληνική στην εγκατάσταση) και θα σας εμφανίσει ένα παράθυρο ενώ θα παίζει η ταινία (ένα σπαστικό του σημείο, πατήστε στοπ όσο πιο γρήγορα μπορείτε.) με όλους τους υπότιτλους στα αγγλικά και στα ελληνικά. Μπορείτε να προσθέσετε την γλώσσα και μετά από το μενού των υποτίτλων πατώντας το πλήκτρο  με τις τρεις τελείες κάτω αριστερά.


Πρέπει να θυμάστε την ακριβή μορφή (XVID,DVDRIP) και το όνομα της ταινίας όπως την  έχετε αποθηκευμένη. Αφού βρείτε τους υπότιτλους με την ονομασία ακριβώς όπως της ταινίας αποεπιλέγετε όλες τις υπόλοιπες, βεβαιωθείτε ότι είναι ελληνικά οι υπότιτλοι, και πατήστε η λήψη ελέγχθηκε κάτω δεξιά. Θα σας κατεβάσει τους υπότιτλους και θα τους ενσωματώσει αυτόματα δημιουργώντας ένα φάκελο με τίτλο subs στο φάκελο που βρίσκεται η ταινία ή η σειρά που θέλετε να δείτε και κάθε φορά που θέλετε να την δείτε θα εμφανίζονται αυτόματα οι υπότιτλοι από αυτή τη στιγμή και μετά.


Σε περίπτωση που δεν είναι οι σωστοί υπότιτλοι σβήστε το φάκελο subs και ακολουθείστε τα παραπάνω βήματα. Καλή θέαση!!

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain