Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πως να προσθέσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα στον Explorer


 

Αφιερώνετε πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας τον explorer των Windows; Δεν θα ήταν πιο εύχρηστο εάν θα μπορούσε να ξεκινήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα από το παράθυρο του Explorer; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε εφαρμογές στη λίστα σας "Αγαπημένα" του Explorer.
Για να προσθέσετε ένα πρόγραμμα στη λίστα των αγαπημένων, ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows και εισάγετε την ακόλουθη διεύθυνση %userprofile%\Links ή C:\Users\[user name] \Links στη γραμμή διευθύνσεων και πιέστε το πλήκτρο Enter. Αντικαταστήστε "[όνομα χρήστη]" με το όνομα χρήστη σας, όπως φαίνεται παρακάτω.


Σύρετε μια συντόμευση ενός προγράμματος που επιθυμείτε από το μενού "Έναρξη", την επιφάνεια εργασίας, στο φάκελο "Links". Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε συντομεύσεις και να τους επικολλήσετε στο φάκελο.

Οι συντομεύσεις των προγραμμάτων γίνονται αμέσως διαθέσιμες στη λίστα "Αγαπημένα" στο αριστερό τμήμα του παραθύρου του Explorer. Απλά κάντε κλικ σε μια σύνδεση στη λίστα για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα.

Μπορείτε να σύρετε και να εναποθέσετε τα links στη λίστα "Αγαπημένα" στο αριστερό τμήμα του παραθύρου (όχι στο φάκελο "Links" στο δεξιό παράθυρο), αλλάζοντας τη σειρά τους.

Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τη λίστα με τα αγαπημένα αλφαβητικά κατά όνομα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξιό κλικ στα "Αγαπημένα" στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και επιλέξτε ταξινόμηση με βάση το όνομα από το αναδυόμενο μενού.


Για να καταργήσετε προγράμματα από τη λίστα "Αγαπημένα", απλώς διαγράψτε την κατάλληλη συντόμευση από το φάκελο "Links".

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain