Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να κάνετε backup και να εισάγετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου σας στα Windows 7



Εάν σας νευριάζει να γράφετε ξανά και ξανά τους περίπλοκους κωδικούς για να συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο και δεν έχετε καλή μνήμη ώστε να τους θυμάστε τότε τα Windows 7 έχουν την λύση. Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να εξάγετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου σας να τις  εισάγετε σε ένα usb flash και να τις εισάγετε σε οποιοιδήποτε laptop ή notebook.

Για αρχή θα δούμε πως αποθηκεύετε τις ρυθμίσεις στο usb flash. Πατήστε ¨Έναρξη στην επιφάνεια εργασίας>> Πίνακας Ελέγχου και αφού έχετε επιλέξει να προβάλλονται σε μεγάλα εικονίδια επιλέξτε κάτω από την επιλογή Ιντερνέτ την Προβολή κατάστασης δικτύου και εργασιών.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε από αριστερά την επιλογή Διαχείριση Ασύρματων δικτύων. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με τα ασύρματα δίκτυα που έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα. επιλέξτε αυτό που θέλετε και πατήστε διπλό κλικ.

Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει στην καρτέλα Σύνδεση πατήστε κάτω κάτω την επιλογή Αντιγράψτε αυτό το προφίλ ασύρματου δικτύου σε ένα usb flash drive.



Θα ανοίξει το παράθυρο Copy Network Settings wizard και εισάγετε το usb flash σας. όταν εντοπιστεί από το σύστημα σας πατήστε Επόμενο. Σε μερικά δευτερόλεπτα θα αντιγραφούν τα αρχεία. Στην συνέχεια πατήστε Κλείσιμο.


Εάν κοιτάξετε τώρα στο usb flash σας θα δείτε ένα αρχείο setupSNK.exe και ένα φάκελο με όνομα SMRTNTKY. Προσέξτε να μην σβήσετε αυτά τα αρχεία.



Πώς να εισάγετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας.

Εισάγετε το usb flash στον υπολογιστή που θέλετε να περάσετε τις ρυθμίσεις. Ανοίξτε το περιεχόμενο του usb flash σας και πατήστε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο setupSNK.exe. όταν ανοίξει ο οδηγός εγκαταστάσεις για τις ρυθμίσεις των ασύρματων δικτύων πατήστε Ναι.


Οι ρυθμίσεις θα εγκατασταθούν και όταν εμφανιστεί η παρακάτω υπενθύμιση είστε έτοιμη να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο.




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain