Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να καταγράψετε τους λογαριασμούς και τα έξοδά σας με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής BillBaba


Η πληρωμή των λογαριασμών είναι μία αναγκαιότητα που κανείς δεν απολαμβάνει αλλά και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει. Το BillBaba είναι μία δωρεάν εφαρμογή του internet, η οποία σας βοηθάει να θυμάστε τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφλήσετε, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε για πρόσθετα ποσά λόγω της καθυστέρησης πληρωμής και επίσης σας απαλλάσσει από το άγχος να κρατάτε αρχείο πληρωμών και εξόδων στο χέρι. 




Το BillBaba επίσης μπορεί να διατηρεί αρχείο επίσης και με τα χρήματα που δανείσατε σε κάποιον ή που έχετε δανειστεί. Μπορείτε να εγγραφείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook και είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε. Εφόσον εγγραφείτε, μπορείτε να προσθέσετε υπενθυμίσεις για τις πιστωτικές σας κάρτες, για λογαριασμούς τηλεφώνου, ηλεκτρισμού, νερού κλπ



Όταν προσθέτετε μία υπενθύμιση, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα με την οποία χρειάζεται να εξοφλείται, αν π.χ. είναι ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία κλπ. Στη συνέχεια μπορείτε να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα πεδία, που δίνουν λεπτομέρειες όπως περιγραφή του λογαριασμού, ημερομηνία εξόφλησης, πόσες ημέρες πριν την ημερομηνία εξόφλησης θέλετε να σας έρχεται η ειδοποίηση και φυσικά μπορείτε να δηλώσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ειδοποιήστε, π.χ. μέσω e-mail ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook

 Όταν λαμβάνετε ένα υπενθυμητικό e-mail για κάποια σας οφειλή, μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό με την ποσότητα χρημάτων και να το μαρκάρετε ως πληρωμένο, έτσι ώστε να μην έρχονται πλέον άλλες υπενθυμίσεις για τη συγκεκριμένη οφειλή.

Επίσης, υπάρχει διαθέσιμο ένα ημερολόγιο, το οποίο σας επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να επιβλέπετε κάποιον μήνα και να ελέγχετε τα έξοδα που έχετε πραγματοποιήσει. Επιπλέον, με τη βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να κάνετε αναλύσεις σχετικά με τα ποσά που ξοδεύετε ανά μήνα ή ανά τύπο λογαριασμού. Είναι διαθέσιμη και μία περίληψη των λογαριασμών και πληρωμών σας. 



Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να καθορίσετε ένα χρηματικό στόχο, σύμφωνα με την αποταμίευση που απαιτείται. Μπορείτε να υπολογίσετε το μηνιαίο ποσό που χρειάζεται να αποταμιεύετε προκειμένου να προβείτε σε μία αγορά και το BillBaba μπορεί τακτικά να σας το υπενθυμίζει, όπως επίσης και τελικά να σας ενημερώσει αν έγινε η απαραίτητη αποταμίευση και να σας συγχαρεί για την επίτευξη του στόχου σας. 

Το BillBaba έχει επιπλέον τη δυνατότητα να καταγράφει την ποσότητα των χρημάτων που έχετε δανείσει ή δανειστεί. Εφόσον καθορίσετε το ποσό που έχετε δανείσει και σε ποιον, μπορεί να στείλει ένα e-mail σε αυτό το πρόσωπο ζητώντας του να εγγραφεί στην υπηρεσία. Αν το κάνει, τότε το BillBaba θα του υπενθυμίζει περιοδικά να εξοφλήσει την οφειλή του. Ομοίως, μπορείτε να ρυθμίσετε μία υπενθύμιση σε περίπτωση που εσείς έχετε δανειστεί κάποια χρήματα.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain