Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να ενεργοποιήσετε το Facebook Timeline από τώρα



Οι τελευταίες ανακοινώσεις του Mark Zuckerberg του δημιουργού του Facebook για τις νέες αλλαγές έχουν εγείρει πολλές ενστάσεις αλλά και πολλές επιδοκιμασίες. Το θέμα χωράει πολύ συζήτηση αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Εμείς θα σας δείξουμε σήμερα πως όσοι είναι υπέρμαχοι μπορούν να δοκιμάσουν από σήμερα τις καινούργιες δυνατότητες του Facebook Timeline.

Για αρχή πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα της ανάπτυξης εφαρμογών για το Facebook και επιλέξτε από την πάνω δεξιά γωνία Create New App.



Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί στο App Display Name ονομάστε όπως θέλετε την εφαρμογή. Κάντε το ίδιο και στο  namespace είναι η ονομασία που θα δώσετε αν χρησιμοποιείται το Open Canvas


Θα σας ζητηθεί να βεβαιώσετε ότι δεν είστε «robot» με captcha (να γράψετε κάποια γράμματα που θα σας εμφανιστούν) και επίσης  θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την πιστωτική σας ή το κινητό σας. Αυτό γίνεται εάν έχετε καταχωρίσει το κινητό σας στις πληροφορίες επικοινωνίας στο Προφίλ σας και σας έχει σταλεί ένας κωδικός. Ο αριθμός του τηλεφώνου σας ΔΕΝ εμφανίζεται στο προφίλ σας και φυσικά μπορείτε να τον αφαιρέσετε μετά τη διαδικασία επιβεβαίωσης .Γράψτε αυτό το κωδικό  στο παράθυρο που εμφανίζεται όταν πατήσετε τα κόκκινα γράμματα mobile phones.


Αφού επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε…έσεις προχωράτε στην παρακάτω οθόνη. ΠατήστεOpen Graph από αριστερά.

Στην συνέχεια θα μεταβείτε στην Οθόνη “Get Started with Open Graph“. Εκεί συμπληρώστε στα κενά οποιαδήποτε ενέργεια θέλετε και πατήστε “Get Started“. Στην συνέχεια δεν χρειάζεται να πειράξετε τίποτα απλά πατήστε Save Changes and Next από το κάτω μέρος της σελίδας και στις 3 καρτέλες. Είστε έτοιμοι πλέον  να μεταβείτε στο Προφίλ σας.


Το προφίλ σας θα εμφανίζεται κάπως έτσι πλέον. Πατήστε Get it now και voila το νεό προφίλ του Facebook!

Συγχαρητήρια! Πλέον έχετε πρόσβαση στο Facebook Timeline και μπορείτε να κάνετε μία περιήγηση πατώντας Start Tour για μια περιήγηση στις αλλαγές. Επίσης, σας δίνεται η επιλογή να ενεργοποιήσετε άμεσα το νέο προφίλ πατώντας Publish Now ή να περιμένετε μέχρι την ημερομηνία που σας δίνεται( η δικιά μας είναι 6 Οκτωβρίου).



Tο νέο σας προφίλ ΔΕΝ είναι ορατό σε φίλους σας που δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Ακόμη, για να δείτε το Facebook Timeline σε διαφορετικό υπολογιστή θα πρέπει να γράψετε http://www.facebook.com/[username]?sk=timeline, όπου username βάζετε το δικό σας.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain