Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Πώς να αναζητήσετε εύκολα τα συνημμένα αρχεία σας στο Gmail


Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail, σίγουρα θα ξέρετε ότι μία από τις καλύτερες λειτουργίες της υπηρεσίας είναι αυτή της αναζήτησης. Κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε και αναμενόμενο, δεδομένου ότι το Gmail είναι και αυτό προϊόν της Google. Ακόμα και η Google όμως δεν έχει προβλέψει όλες τις ανάγκες για το Gmail από μόνη της, και η Attachments.me αποφάσισε να εκδώσει ένα extension για τον Chrome, έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εμπειρία σας στις αναζητήσεις του Gmail.

Για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σας στο Gmail, πρέπει να τα ψάξετε, να μπείτε στο αντίστοιχο mail, να κάνετε μία προεπισκόπηση ή ακόμα και να τα ανοίξετε, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι βρήκατε το σωστό αρχείο. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο για αρκετούς. Ωστόσο, με το νέο extension από την Attachments.me έχετε διαθέσιμη μία απεικόνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης των συνημμένων αρχείων σας.

Έτσι, τα συνημμένα αρχεία σας απεικονίζονται ευδιάκριτα στην αναζήτηση μέσα στο Gmail σας.


Attachments.me επικεντρώνεται στη διευκόλυνση εύρεσης επισυνάψεων των e-mail σας. Είναι αρκετά συγκεκριμένη η λειτουργία της, ωστόσο αρκετά χρήσιμη, μιας και τα συνημμένα αρχεία είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαστε αρκετά συχνά και κατά τη διάρκεια της εργασίας μας αλλά και κατά τη διάρκεια ενασχόλησής μας στο σπίτι για διασκέδαση.



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain