Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Πώς να κατεβάζετε φωτογραφίες πλήρους μεγέθους στο Google+


Το Google+ προχωράει σε αλλαγές σχετικές με την υπηρεσία που διατίθεται, οι οποίες έχουν να κάνουν και με τις φωτογραφίες. Μία από αυτές είναι η νέα δυνατότητα που παρέχεται στους χρήστες να κάνουν λήψη των φωτογραφιών που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, στο πραγματικό τους μέγεθος. 
Η ομάδα του Google+ δηλώνει ότι η λήψη φωτογραφιών είναι κάτι το οποίο είχε ζητηθεί από πολλούς χρήστες, για αυτό και πλέον είναι εφικτό. Όταν λοιπόν βλέπετε τις φωτογραφίες στο lightbox, κλικάρετε στο Actions (Ενέργειες). Εάν ο ιδιοκτήτης της φωτογραφίας επιτρέπει τη λήψη των φωτογραφιών του, τότε θα δείτε την επιλογή Download Photo (Λήψη φωτογραφίας).


Σε περίπτωση που δεν θέλετε να γίνονται λήψεις των φωτογραφιών που εσείς αναρτάτε στο διαδίκτυο, κλικάρετε στην πάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του Google+, στο εικονίδιο με την τροχαλία και επιλέγετε Google+ Settings. Από εκεί μπορείτε να ξεμαρκάρετε την επιλογή Allow viewers to download my photos.



Με το κουμπί ενεργειών φωτογραφιών, μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών, να έχετε διαθέσιμες τις λεπτομέρειες μιας φωτογραφίας ή να αναφέρετε κατάχρηση των φωτογραφιών. Η λήψη φωτογραφιών πλήρους μεγέθους είναι διαθέσιμη στο Facebook εδώ και καιρό, ωστόσο είναι μία καινούρια λειτουργία για το Google+.




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain