Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πώς να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows χωρίς να χρειαστεί να τα ξανά ενεργοποιήσετε

Κάθε φορά που κάνετε φορματ στον υπολογιστή σας και εγκαθιστάτε τα Windows πρέπει να τα ενεργοποιήσετε. Δεν μπορούν όμως να ενεργοποιηθούν πολλές φορές με αποτέλεσμα να γίνεται αδύνατη η ενεργοποίηση. Εδώ περιγράφεται ο τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπουν να επαναφέρετε το σύστημα σας σε κατάσταση ενεργοποίησης.

Σημείωση: Το αρθρο δεν πρόκειται να καλύψει τον τρόπο εγκατάστασης των Windows, δεδομένου ότι θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη πώς να το κάνουμε. Καλύπτει μόνο τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά ενεργοποίησης του λογισμικού σας.

Εισαγωγή


Το Advanced Token Manager σας επιτρέπει εύκολα να αντιγράψετε όλες τις πληροφορίες που χρησιμοποιούν τα Windows για να ελέγξουν την εγκυρότητα τους. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα σκληρό δίσκο και να χρησιμοποιηθούν μετά την εγκατάσταση των Windows, καθιστώντας το λειτουργικό σας σύστημα γνήσιο και πάλι.

Backing Up
 
Αφου κατεβάσετε το πρόγραμμα από εδώ, εκτελέστε το πρόγραμμα που βρίσκεται στο συμπιεσμένο αρχείο.
 

Μόλις εκτελέσετε το πρόγραμμα, θα δείτε ένα μεγάλο εικονίδιο Backup. Κάντε κλικ για να ξεκινήσετε το backup. Όλοι οι “BBB” χαρακτήρες συγκαλύπτουν τον πραγματικό αριθμό-κλειδί, μην ανησυχείτε ότι δεν είναι το πραγματικό κλειδί του προϊόντος σας.

 
Αφού κάνετε κλικ στο backup, πατήστε ναι στο παράθυρο που θα εμφανιστεί.


Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα δείτε ένα φάκελο που ονομάζεται "Windows Activation Backup" στον ίδιο φάκελο του εκτελέσιμου αρχείου. Τον φάκελο αυτό φυλάξτε τον.
  

Τώρα μας εγκαταστήσει από την αρχή τα Windows στον ίδιο υπολογιστή, τα οποία δεν είναι ενεργοποιημένα.


Τώρα μπορώ να εκτελέσω την προηγμένη διαχείριση διακριτικού, αυτή τη φορά θα λέει επαναφοράς αντί του αντιγράφου ασφαλείας.


Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί επαναφοράς (Restore), θα σας ζητηθεί να βεβαιωθείτε ότι θέλετε να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο", για να ξεκινήσετε την επαναφορά.

Μόλις ολοκληρώσει θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιτυχίας.


Αν πάτε τώρα να κάνετε έλεγχο για την έκδοση των Windows, θα σας τα εμφανίσει γνήσια.
 
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενεργοποίηση των Office και λειτουργεί για όλες τις εκδόσεις των Windows 7.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain