Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πώς να προσθέσετε το Dropbox στο start menu στα Windows 7



Οι περισσότεροι από εσάς θα ξέρετε το Dropbox, την εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα και γρήγορα να συγχρονίζετε τα αρχεία σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο ίντερνετ. Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορείτε να βάλετε το Dropbox στο Start menu των Windows σας!

Αρχικά, πηγαίνοντας στο Start menu, κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε Properties. Στη συνέχεια κατευθύνεστε στο Customize Start Menu και προσέχετε να είναι τσεκαρισμένο στο Recorded TV το “Display as a link”.


Κάνετε δεξί κλικ στοRecorded TV, επιλέγετε Rename, και βάζετε όποια ονομασία θέλετε, όπως π.χ. My Dropbox.
Τώρα, θα πρέπει να ξανακάνετε δεξί κλικ και να επιλέξετε Properties, όπου θα δείτε το Library locations σε μία λίστα. Η γενική ιδέα είναι ότι θέλετε να αφαιρέσετε το Recorded TV και στη συνέχεια να προσθέσετε το Dropbox φάκελό σας.
Πιθανότατα θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το “Optimize this library for” σε “General Items”.


Σε αυτό το σημείο, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο My Dropbox που δημιουργήσατε και έτσι θα μεταβείτε απευθείας στον αντίστοιχο φάκελό σας!!


Ελπίζουμε ειλικρινά να σας βοήθησε αυτή η συντόμευση που δημιουργήσαμε.
Όσοι από εσάς βέβαια δε χρησιμοποιείτε το Dropbox, ίσως να έπρεπε να το δοκιμάσετε —2 GB δωρεάν χώρος, προσβάσιμος από το ίντερνετ από οπουδήποτε βρίσκεστε και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγχρονίζετε αρχεία σε πολλούς υπολογιστές.





AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain