Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πώς να συγχρονίσετε τα Google ημερολόγιά σας με το iPhone

Τα smartphones έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μας βοηθούν να παραμένουμε συνδεδεμένοι και οργανωμένοι. Αλλά όταν πρόκειται για το συγχρονισμό ημερολογίου με το Gmail, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς συγχρονίζετε τα δημοσιευμένα ημερολόγιά σας και επαφές σας από το Gmail.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο (http://greek-technews.blogspot.com/2011/11/google-gmail-google-calendar-contacts.html),  μπορείτε να ρυθμίσετε το Gmail λογαριασμό σας σαν ένα λογαριασμό Exchange και έτσι, θα συγχρονίζονται στο λογαριασμό οι επαφές και το βασικό μόνο ημερολόγιό σας. 
Για να προσθέσετε κάποιο ημερολόγιο, πρέπει να ανοίξετε το Safari browser στο iPhone σας και να πάτε στο: http://m.google.com/sync

Κάντε sign in με το Google account σας και στη συνέχεια επιλέξτε σε ποιο τηλέφωνο θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού.
 Επιλέξτε ποια ημερολόγια θέλετε να συγχρονίσετε με το τηλέφωνό σας. 
Ανοίξτε την εφαρμογή ημερολογίου και θα δείτε σε μία λίστα πολλά ημερολόγια, αντί του ενός που βλέπατε παλαιότερα. Μπορεί να χρειαστούν 5 με 10 λεπτά μέχρι να συγχρονιστούν πλήρως.
Εφόσον βλέπετε πλέον τα δημοσιευμένα ημερολόγιά σας, μπορείτε να επιλέξετε ποια θέλετε να είναι τα προεπιλεγμένα να βλέπετε από την εφαρμογή ημερολογίο και είστε έτοιμοι!



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain