Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί -1 στο Google


Όλοι μας κάποια στιγμή θελήσαμε να κάνουμε "dislike" κάτι στο Facebook, έτσι δεν είναι; Κάτι δυσάρεστο ή κάτι που θεωρήσαμε ανόητο. Το κουμπί "like" όμως επιτρέπει μόνο τη θετική μας αντίδραση. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν υπάρχει επιλογή αντίδρασης. Το αντίστοιχο κουμπί του "like" στο Google, είναι φυσικά το +1 κουμπί. 
Χάρη σε αυτό το extension του Chrome, μπορείτε πλέον να πατήσετε το κουμπί -1 για πράγματα που δε σας αρέσουν. Ωστόσο, υπάρχει ο περιορισμός στο ότι μόνο τα άτομα που έχουν εγκαταστήσει το συγκεκριμένο extension μπορούν να δουν τα -1. Κρίνεται όμως αρκετά χρήσιμο μιας και προβλέπεται να υπάρξει άμεση ανταπόκριση του κόσμου και επίσης αξίζει μόνο και μόνο σαν δικαίωμα επιλογής αντίδρασης!

Το extension είναι διαθέσιμο για Chrome και Firefox. 


Όχι βέβαια, δεν μου αρέσει!

Με το που εγκαταστήσετε το extension, το -1 θα εμφανιστεί ακριβώς δίπλα στο  +1.

Μαζί με όποιον άλλο χρησιμοποιεί το extension, τα -1 σας καταγράφοντα, συνυπολογίζονται και απεικονίζονται σε κάθε post. Δεδομένου ότι δεν μπορεί  καθένας να δει το θυμό σας για το post, το extension σας παρακινεί να αφήσετε ένα σχόλιο για όσους δεν το χρησιμοποιούν.
Σε μερικούς από εσάς μπορεί να φανεί σαν ένα ανόητο add-on, φαντάζομαι και εσείς θα έχετε αναρωτηθεί για το μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Google+ προσπαθούν να εστιάσουν την προσοχή σε θετικά πράγματα. Ειλικρινά θα ήθελα να δω ποια posts ενοχλούν κάποιους, και αυτό το extension είναι ένας καλός τρόπος για να το καταφέρω. Δοκιμάστε το! 

➤ -1 Minus One για Google+: – Chrome / Firefox



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain