Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να προσθέσετε ιστοσελίδες στην ενότητα Apps του Google Chrome


Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του Google Chrome, που μπορείτε να δείτε όταν επιλέγετε την δημιουργία μια νέας καρτέλας, έχει δύο ενότητες. Η ενότητα “most visited” περιέχει μικρογραφίες των τοποθεσιών Web που επισκέπτεστε πιο συχνά, ενώ η άλλη ενότητα έχει συντομεύσεις για εφαρμογές web που έχετε εγκαταστήσει από το Chrome Store.


Η "most visited" λίστα δημιουργείται αυτόματα με βάση το ιστορικό περιήγησης, αλλά μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στην ενότητα "Εφαρμογές" ακόμη και αν η ιστοσελίδα δεν είναι επισήμως διαθέσιμη ως application προς εγκατάσταση στο Chrome Store.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να μπορέσετε να το επιτύχετε. Είτε μπορείτε να σύρετε ένα δικτυακό τόπο από την ενότητα "most visited" στην ενότητα "Εφαρμογές" του Chrome και να είναι έτσι διαθέσιμη ως application. Ή, μπορείτε να ανοίξετε μια τοποθεσία σε μια ξεχωριστή καρτέλα και να σύρετε favicon της τοποθεσίας στην ενότητα Apps, όπως εμφανίζεται στο βίντεο που ακολουθεί. 

Έχετε συνεπώς γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας τοποθεσίες από την ενότητα Apps χωρίς εγκατάσταση. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι το Chrome δεν θα δημιουργήσει εικόνες μικρογραφίας για αυτές τις ιστοσελίδες.



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain