Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Προσθέστε ένα κουμπί γρήγορης επανεκκίνησης στον Firefox

Στους περισσότερους από εσάς, θα έχει τύχει να θέλετε να επανεκκινήσετε τον Firefox γρήγορα μετά από μία αλλαγή σε κάποιες από τις ρυθμίσεις του. Τώρα, τα ευχάριστα σημερινά νέα λένε ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό γρήγορα, με την προσθήκη ενός πρόσθετου.
Η εγκατάσταση του πρόσθετου QuickRestart είναι απλή και άμεση, χωρίς ρύθμιση επιλογών. Έτσι, αποκτάτε 3 γρήγορους και εύκολους τρόπους για να επανεκκινήσετε τον Firefox. Οι πρώτοι δύο εμφανίζονται στο “File Menu”... Πρόκειται για μία εντολή που μπορείτε να επιλέξετε, όπως επίσης και η αντίστοιχη αλληλουχία συντόμευσης του πληκτρολογίου “Ctrl+Alt+R”.

Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε το “Menu Toolbar” κρυφό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί στο Toolbar για QuickRestart. Κάντε δεξί κλικ σε ένα Toolbar και επιλέξτε “Customize…” για να ανοίξετε το “Customize Toolbar Window”. Το κουμπί πιθανότατα να βρίσκεται κάπου χαμηλά, ωστόσο μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε σας βολεύει.

Ένα εκπληκτικό μικρό κουμπί που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη.  
Συμπέρασμα
Εάν έχετε κουραστεί με τις επανεκκινήσεις του Firefox με τον παραδοσιακό τρόπο, τότε το QuickRestart είναι ένα πρόσθετο το οποίο θα σας γίνει απαραίτητο.

Το σχετικό πρόσθετο μπορείτε να το βρείτε εδώ


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain