Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ οn line υπηρεσία δώρου από το www.getitnow.gr Το κατάλληλο δώρο στον κατάλληλο άνθρωπο!

Advertorial

Το www.getitnow.gr , το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα και το Μe&home by Getitnow.gr (www.meandhome.gr) το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με προϊόντα ‘για Σένα και τον Χώρο σου’, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέρουν τη νέα υπηρεσία Get The Right Gift, κάνοντας τη διαδικασία της αναζήτησης των δώρων μια μοναδική και εύκολη εμπειρία online shopping!

Πρόκειται για μια καινοτόμο υπηρεσία για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει στους πισκέπτες του www.getitnow.gr και του www.meandhome.gr ξεχωριστές προτάσεις δώρου για αγαπημένα τους πρόσωπα, ανάλογα με το φύλο ή την προσωπικότητα του παραλήπτη, καθώς και το ποσό που επιθυμούν να ξοδέψουν. Αφού επιλέξουν το κατάλληλο δώρο για τον κατάλληλο άνθρωπο, έχουν τη δυνατότητα να το στείλουν απευθείας στη διεύθυνση του παραλήπτη ή να το παραλάβουν οι ίδιοι, σε ειδική συσκευασία δώρου.

Επισκεφθείτε τώρα το www.getitnow.gr και το www.meandhome.gr, για έξυπνες χριστουγεννιάτικες αγορές, με τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, για να κάνετε φέτος στους αγαπημένους σας τα πιο ξεχωριστά και πρωτότυπα δώρα!

Το www.getitnow.gr είναι το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη τεχνολογίας στην Ελλάδα. Διαθέτει 26 φυσικά σημεία εξυπηρέτησης στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και ένα σύνολο μοναδικών υπηρεσιών, όπως βίντεο παρουσιάσεις προϊόντων, αξιολογήσεις πελατών, premium delivery, live help κ.α.. Έχοντας εστιάσει στην εξυπηρέτηση του Έλληνα πελάτη κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να λάβει το 1ο Βραβείο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, στην κατηγορία ««Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Έχει ήδη δεχτεί μέσα σε μόλις 14 μήνες παρουσίας στην αγορά του ελληνικού e-shopping, περισσότερους από 4.200.000 μοναδικούς επισκέπτες και 100,000 πελάτες. Επιπλέον, το www.getitnow.gr δημιούργησε τον «Κώδικα του Έξυπνου E-Shopper», μια πρωτοβουλία εκπαίδευσης των καταναλωτών που σκοπό έχει να τους ενημερώσεις για τις σωστές πρακτικές στις ηλεκτρονικές αγορές.

Πρόσφατα, δημιούργησε το Me&Home by Getitnow.gr (www.meandhome.gr), το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα «για Μένα και τον Χώρο μου», με τεράστια ποικιλία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain