Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να ακούσετε on demand τα Chart της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου στον υπολογιστή σας με το mplayr



Για τους φανατικούς της μουσικής υπάρχει ένα site με το οποί μπορείτε να ακούτε οn demand μουσική (δηλαδή δεν είναι ραδιόφωνο αλλά επιλέγετε το κομμάτι που θα ακούτε) και είναι εντελώς δωρεάν. Μιλάμε για το mplayr.com.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε με το λογαριασμό σας στο facebook  εάν θέλετε να έχετε και πρόσβαση στην δημιουργία  δική σας λίστας αλλιώς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.Με το Mplayr έχετε πρόσβαση στο UK top chart, US top chart, UK iTunes chart, US iTunes chart αλλά και σε ένα ειδικό chart που διαμορφώνεται από τους χρήστες του site. Ακόμα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση του τραγουδιού που θέλετε στην γραμμή Search.



Πατώντας την καρδούλα δίπλα στο τραγούδι που θέλετε το προσθέτετε στα αγαπημένα σας. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε στο twitter, facebook αλλά και στο google plus ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και ένα τραγούδι ή και το άλμπουμ ολόκληρο πληρώνοντας βέβαια από το Amazon ή το eMusic (στο οποίο έχετε 10 $ δωρεάν με την εγγραφή και γενικά είναι φθηνότερα από το iTunes).

Γενικά πρόκειται για ένα πολύ απλό στη χρήση site με πολλές επιλογές. Καλή ακρόαση!

 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain