Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να βρείτε το κατάλληλο web app του Chrome για εσάς και πως να τα έχετε πρόσβαση σε αυτά χωρίς να ανοίγεται νέα καρτέλα.




Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μία αυξημένη ζήτηση σε άρθρα μας σχετικά με τα πρόσθετα του Google Chrome μιας και όλο και πιο πολλά άτομα χρησιμοποιούν αυτό το γρήγορο browser. Υπάρχουν όμως και χιλιάδες web app όπως ονομάζονται για όλα τα γούστα που είναι εξίσου χρήσιμα και πρακτικά. Και υπάρχει και ένα για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.


Το  Theres a Web App For That είναι ένα πρόσθετο το οποίο ελέγχει το ιστορικό σας ,τις εγκατεστημένες εφαρμογές, τα πρόσθετα και τα θέματα που έχετε στο Google Chrome σας και σας προτείνει εφαρμογές που θα σας ήταν χρήσιμες. Ακόμα κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα site το οποίο έχει κάποια σχετική εφαρμογή θα εμφανίζει ένα μπλε σταυρό στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων τον οποίο πατώντας τον θα εγκαθιστάτε το σχετικό app.



Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά πρέπει κάθε φορά να ανοίγεται νέα καρτέλα και να επιλέγετε την εφαρμογή που θέλετε. Για να γλυτώσετε χρόνο μπορείτε να εγκαταστήσετε το Apps list from context menu (Chrome Web Store) το οποίο πατώντας δεξί κλικ πάνω σε οποιαδήποτε σημείο σε μια σελίδα στο Chrome θα σας εμφανίσει μαζί με τις υπόλοιπες επιλογές και την επιλογή App. Απλά  επιλέγετε την εφαρμογή που θέλετε και σας μεταφέρει αμέσως.


Get It Now

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain