Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Computer Tips 4



Nice computer tips for everyone.  Σήμερα θα δούμε πως να κάνετε Screenshots στα γρήγορα, πως να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων του desktop και πως αντιγράψετε ένα tweet κάποιου άλλου χρήστη στο twitter.


Screenshots στα γρήγορα

Στα Windows 7 υπάρχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο για να τραβήξετε screenshots. Η εφαρμογή ονομάζεται Εργαλείο Αποκομμάτων (Snipping Tool) και βρίσκεται στην υποκατηγορία Βοηθήματα (Accessories)του μενού Έναρξης. To πρόγραμμα σας επιτρέπει όχι μόνο την αποτύπωση όλοκληρης της επιφάνειας εργασίας σας, αλλά την επιμέρους σύλληψη ενός κομματιόυ της.

Zoom στο desktop

Στα windows 7 μπορείτε να ζουμάρετε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας όπως ακριβώς κάνετε και με το zoom στις ιστοσελίδες. Όταν βρίσκεστε στην επιφάνειας εργασίας κρατήστε πατημένο το Ctrl  και μετακινήστε το ροδάκι του mouse για να αυξομειώσετε το μέγεθος των εικονιδίων.


Αντιγραφή απο το twitter

Αν επιιθυμείτε να αντιγράψετε το tweet κάποιου άλλου στο twitter, καλό θα ήταν να αναφέρετε την πηγή. Πληκτρολογήστε RT@name (name= όνομα του χρήστη) και επικολλήστε το κείμενο του αυθεντικού post. Εναλλακτικά αυτό μπορείτε να το κάνετε με το κουμπί Retweet


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain