Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Πώς να μην επιτρέπετε στους φίλους σας στο Facebook να κοινοποιούν τι κάνετε


Το Facebook το βλέπουμε να μεταμορφώνεται... Βασίζεται όλο και περισσότερο στην έννοια του sharing. Πολλά πράγματα πλέον μπορούν να διαδοθούν μέσω του δημοφιλέστατου αυτού κοινωνικού δικτύου. Η τελευταία αλλαγή είναι η προσθήκη των Facebook Apps. Οι λεγόμενες μάλιστα Timeline app μπορεί να είναι ευπρόσδεκτες όταν μέσω αυτών οι δραστηριότητες των φίλων μας αποτελούν έμπνευση για να κάνουμε κάτι κι εμείς ή να κάνουμε κάτι μαζί. Από την άλλη, μπορεί να μην θέλουμε να κοινοποιούν εκείνοι ό,τι κάνουμε εμείς σε τρίτους. Δείτε πως μπορείτε να τους αφαιρέσετε το δικαίωμα να κοινοποιούν την δραστηριότητά σας σε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε αμφότεροι, είναι πολύ απλό και ίσως σας απαλλάξει από ανεπιθύμητες συνέπειες. 


Οι φίλοι σας και άλλα άτομα στα οποία κοινοποιείτε πληροφορίες μπορούν επίσης να κοινοποιήσουν τη δραστηριότητά σας σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν. Για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κοινοποίησης της δραστηριότητας εφαρμογών σας από άλλους ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 
  1. Αρχικά πηγαίνετε στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας και επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου
  2. Στη συνέχεια, από την κεφαλίδα «Εφαρμογές και ιστότοποι», επιλέξτε «Επεξεργασία ρυθμίσεων»
  3. Επιλέξτε «Επεξεργασία ρυθμίσεων» δίπλα στις «Πληροφορίες που είναι προσβάσιμες μέσω των φίλων σας»
  4. Αποεπιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές»
Είστε έτοιμοι και πλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως δημοσιευτεί κάτι χωρίς τη θέλησή σας!! 



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain