Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πως να κάνετε playlists στο youtube και να το χρησιμοποιήσετε σαν Player

Το Playlist+ είναι ένα Chrome extension, το οποίο μετατρέπει το YouTube σε ένα free player και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τις λίστες αναπαραγωγής που επιθυμείτε, να ψάξετε και να αναπαράγετε αυτόματα και τυχαία τα μουσικά κομμάτια που θέλετε. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο και να ακούσετε μουσικά κομμάτια χωρίς άλλες παρεμβάσεις και διακοπές. Εφόσον εγκαταστήσετε το extension, κάνετε απλά δεξί κλικ σε ένα βίντεο και κλικάρετε στην επιλογή Open in Playlist+.
Το extension κάνει ευκολότερη την παρακολούθηση βίντεο με μία πιο ξεκάθαρη μορφή. Ενώ περιηγείστε στο Youtube, κάνετε απλά δεξί κλικ και έτσι δημιουργείται η λίστα αναπαραγωγής σας. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα προσαρμογής του μεγεθούς του παραθύρου στο οποίο παρακολουθείτε τα βίντεο. 



Το βίντεο ανοίγει αμέσως σε ένα νέο παράθυρο και ο Player έχει μία toolbar στην κορυφή και μία λίστα αναπαραγωγής στα δεξιά. Πατώντας το κουμπί Playlist+ μπορέιτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Επιπλέον, με τα βελάκια μπορείτε να μεταβείτε σε προηγούμενα ή επόμενα βίντεο. Τέλος, κάτω δεξιά υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης, το autoplay και το κουμπί shuffle. 

To Playlist+ για το YouTube προτείνεται ιδιαιτέρως για όλους εσάς που προτιμάτε να βλέπετε και βίντεο ταυτόχρονα με τη μουσική. Μπορείτε να κατεβάσετε το extension από τον παρακάτω σύνδεσμο: 


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain