Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πώς να βάλετε στο repeat ένα video στο youtube!

Θα θέλατε και εσείς να υπήρχε ένα κουμπί επανάληψης στο Youtube έτσι ώστε να ακούτε πολλές φορές κάποιο αγαπημένο σας τραγούδι? Το YouTurn, είναι ένα Chrome extension, το οποίο επιτέλους σας λύνει τα χέρια, επαναλαμβάνοντας το video που έχετε επιλέξει! Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να κλικάρετε στο γκρι κύκλο που βρίσκεται στο URL ενώ παρακολουθείτε κάποιο βίντεο. Τότε αυτό θα αλλάξει χρώμα και θα γίνει πράσινο, δηλώνοντας ότι είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη επανάληψη. Αυτή η λειτουργία σίγουρα θα φανεί χρήσιμη σε όσους ακούνε συστηματ9ικά μουσική μέσω Youtube αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που πάντα απορούσανε γιατί να λείπει το repeat από το Youtube.
Αφού εγκαταστήσετε το extension, πατήστε στο γκρι κύκλο για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη επανάληψη. Τότε αυτό θα γίνει πράσινο και θα επαναληφθεί το βίντεο αφού τελειώσει. Μπορείτε να βάλετε το repeat σε όλα τα βίντεο αυτόματα, ωστόσο το extension δε λειτουργεί σε Playlists με ενεργοποιημένο το Autoplay. Προκειμένου λοιπόν να επαναλάβετε ένα βίντεο από μία Playlist σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Autoplay (Turn Autoplay off) και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε το repeat σε κάποιο βίντεο.


Εάν και εσείς έχετε βαρεθεί να πατάτε συνεχώς το play σε ένα βίντεο για να το ξαναδείτε, τότε αυτό το extension θα σας βοηθήσει αρκετά! Μπορείτε να κατεβάσετε το Youturn από τον παρακάτω σύνδεσμο: 



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain