Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να έχετε διαφορετικό background σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή σας


Η επιφάνεια εργασίας είναι αρκετά σημαντική για την αποδοτική και παραγωγική εργασία κάποιου. Ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή, ένα καλό wallpaper μπορεί να έχει ευχάριστο αντίκτυπο σε εσάς, όσο περίεργο και να σας ακούγεται! Το background στην επιφάνεια εργασίας σας προσθέτει χρώμα και έκφραση στο χώρο εργασίας σας και γενικά αντικατοπρτίζει τη διάθεση και το χαρακτήρα σας. Υπάρχουν αρκετές επιλογές έτσι ώστε να αλλάζουν αυτόματα οι εικόνες του background σας, ωστόσο αν είστε φαν των wallpaper που έχουν θέμα το διάστημα, τότε θα πρέπει να δοκιμάστε το My Daily Space Wallpaper. 
Η εφαρμογή κατεβάζει αυτόματα ένα καινούριο wallpaper κάθε μέρα και εφαρμόζεται στο desktop σας. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα να αποθηκεύετε αυτά τα wallpapers, σε υψηλή ανάλυση, όπως επίσης και να ξεκινά η εφαρμογή αυτόματα με την εκκίνηση των Windows. 
Η εφαρμογή τρέχει αθόρυβα στο system tray. Κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιό της, μπορείτε να αλλάξετε το τρέχον background σας χωρίς φυσικά να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. 


Ένα μειονέκτημα της εφαρμογής θα μπορούσε να θεωρηθεί το γεγονός ότι έχει περιορισμένο θέμα, το διάστημα. Ίσως αν μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες να την έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Επίσης, καλό θα ήταν να δινόταν η επιλογή καθορισμού του χρονικού διαστήματος αλλαγής κάθε εικόνας, όπως επίσης και της ανάλυσης για κάθε ένα background ξεχωριστά. Η εφαρμογή είναι συμβατή με Windows XP, Windows Vista και Windows 7. 
Την εφαρμογή My Daily Space Wallpaper μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain