Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να ρυθμίσετε την πρόσβαση σε ιστοσελίδες για τα παιδιά σας


Το Weblock for kids είναι μία εφαρμογή γονεϊκού ελέγχου, η οποία επιτρέπει την πλοήγηση μόνο σε ιστοσελίδες που έχουν εγκριθεί από τους γονείς. Είναι εύκολη στην εφαρμογή της και μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στο browsing των παιδιών σας, να μορφοποιήσετε την αρχική σελίδα που αυτά θα βλέπουν με διάφορες εικόνες, χρώματα κλπ. Επιπλέον, μπορείτε να αποτρέψετε την πρόσβαση στον υπολογιστή σας και σε άλλα προγράμματα με κωδικό ασφαλείας. 
Το Weblock είναι βασικά ένας browser με κάποιες ρυθμίσεις που έχουν τεθεί και μπορεί να παρέχει την αρχική σελίδα απεικονίζοντας σημαντικά websites για τα παιδιά σας. 
Μπορείτε να προσθέσετε επιτρεπόμενα websites και να δημιουργήσετε μία λίστα από την επιλογή Add Websites.

Ομοίως, όλα τα webistes μπορούν να αφαιρεθούν ή να προστεθούν νέα από το Manage Websites. 

Για να μπλοκάρετε websites διαφορετικά από αυτά που έχετε θέσει στην αρχική σελίδα, κλικάρετε στο Enter Kid Mode. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει ότι τα παιδιά σας δεν κάνουν κατάχρηση των προνομίων που έχουν σχετικά με το ίντερνετ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Weblock for Kids είναι περισσότερο κάτι σαν ένας browser, κατάλληλα μορφοποιημένος για τα παιδιά, παρά μία εφαρμογή με γονεϊκές ρυθμίσεις, όπως π.χ. το Cyberoids Web Blocker. Είναι πρακτικός όταν έχετε και άλλους browsers με κωδικό προστασίας, Το Weblock for Kids παίζει σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003 και Windows Server 2008.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Weblock for Kids από εδώ


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain