Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να συνδέεστε κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας σε πολλαπλούς λογαριασμούς Skype


Πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη λογαριασμό στο Skype και θα είστε ενήμεροι ότι προσφέρει καλής ποιότητας κλήσεις, βιντεοκλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων. Επίσης, θα ξέρετε ότι μέσω Skype μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας όπως επίσης και να ανταλλάξετε αρχεία με τις επαφές σας. Πέρα από αυτές τις δυνατότητες που προσφέρονται εξαρχής από το Skype, με τη βοήθεια των plugins προσφέρονται ακόμα περισσότερα. Έτσι, το Skype μπορεί να χρησιμοποιείται όχι μόνο για προσωπική αλληλεπίδραση με τις επαφές σας, αλλά και για εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Το Skype Launcher είναι μία εφαρμογή για τα Windows η οποία σας επιτρέπει να συνδέεστε σε πολλαπλούς λογαριασμούς Skype ταυτόχρονα. 
Η χρήση της εφαρμογής είναι αρκετά απλή. Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή και συμπληρώνετε τις διευθύνσεις που χρειάζεστε για να συνδεθείτε στους αντίστοιχους λογαριασμούς. Στο Skype Launcher Configuration window μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς και να θέσετε τις ρυθμίσεις σας, όπως Delay Launch on Boot, Disable Notice Autologin, Use Alternative Login, Wait For Login Complete, Force Workaround For Skype, Double Timeouts κλπ.

Όταν τρέχετε την εφαρμογή, το Skype Launcher θα συνδεθεί σε όλους τους λογαριασμούς που έχετε ρυθμίσει και θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις ξεχωριστά για τον κάθε ένα λογαριασμό. 

Το Skype Launcher δουλεύει με Windows XP, Windows Vista και Windows 7 και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain