Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πως να σώσετε τα tabs του Chrome σας


Κάποιες φορές όταν δουλεύουμε στο ίντερνετ, θέλουμε να σώσουμε όλα τα ανοιχτά tabs μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή αργότερα να έχουμε πρόσβαση σε όλα αυτά. Το Tab Shutter είναι ένα ακόμη Chrome extension το οποίο σώζει όλα σας τα tabs έτσι ώστε να μπορείτε να τα ανοίξετε αργότερα και από οπουδήποτε. Το extension αυτό γίνεται μέρος του λογαριασμού σας Google. Μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου, κάντε κλικ στο κουμπί που εμφανίζεται στην toolbar, πατήστε Sign In και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Τότε η Google θα σας ζητήσει να συνδέσει το λογαριασμό σας με το Tab Shutter. Αφού γίνει και αυτό, μπορείτε να σώζετε tabs σε διαφορετικά παράθυρα.
Μετά την εγκατάσταση του Tab Shutter, ένα μικρό κουμπί προστίθεται στα δεξιά της URL bar. Όταν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές ανοιχτές καρτέλες, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπάκι, διαλέξτε ένα όνομα για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και πατήστε το κουμπί Snapshot ή απλά πατήστε Enter. Εναλλακτικά μπορείτε να πληκτρολογήσετε snapshot στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Tab, δώστε ένα όνομα και πατήστε Enter. Τότε το Tab Shutter θα σώσει γρήγορα τις ανοιχτές καρτέλες σας σε ένα παράθυρο και θα σας τις εμφανίσει σε μία αναδυόμενη λίστα. Μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο και να έχετε πρόσβαση είτε από τον ίδιο είτε από διαφορετικό υπολογιστή! Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε κάποιες από τις καρτέλες σας αργότερα. 
Tab Shutter provides faster access and management of all your tabs, and can be grabbed at the Chrome Web Store link provided below.
Το Tab Shutter είναι ένα extension του Chrome το οποίο κάνει ευκολότερη τη διαχείριση των καρτελών που ανοίγετε και μπορείτε να το βρείτε για να το εγκαταστήσετε εδώ.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain