Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να πηγαίνετε απευθείας στην κορυφή της σελίδας ενός website


Η πλοήγηση μπορεί να είναι καμία φορά κουραστική, ειδικά στην περίπτωση που κάποιος φτάνει στο κάτω τέρμα μιας ιστοσελίδας και θέλει να φτάσει γρήγορα στην κορυφή της. Εσείς πως επιστρέφετε στην κορυφή μιας ιστοσελίδας; Φαντάζομαι είτε χρησιμοποιείτε το ποντίκι είτε την μπάρα. Το Home κουμπί στο πληκτρολόγιο είναι μία λύση αλλά όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν περισσότερο το ποντίκι ίσως πρέπει να δοκιμάσουν το Page up. Πρόκειται για ένα ακόμα Chrome extension, το οποίο προσθέτει ένα κουμπί Page up στα websites και κάνει ευκολότερη την πλοήγησή σας σε μακροσκελείς ιστοσελίδες. Με αυτό το κουμπί μεταβαίνετε άμεσα στην κορυφή της σελίδας, χωρίς να χρειάζεται να ανεβαίνετε σιγά σιγά ρολάροντας και μάλιστα μπορείτε να το τοποθετήσετε ακριβώς όπου επιθυμείτε. 
Η προεπιλεγμένη θέση του κουμπιού Page up είναι η πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας, ωστόσο όπως προαναφέραμε μπορείτε να το μετακίνησετε απλά τραβώντας το. 

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα απλό και χρήσιμο extension, ιδίως για εσάς που πλοηγείστε με τη βοήθεια κυρίως του ποντικιού. Δουλεύει καλά και είναι πολύ απλή η εφαρμογή του, χωρίς εγκαταστάσεις κλπ. 
Μπορείτε να το κατεβάσετε για να το δοκιμάσετε από εδώ


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain