Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Πώς να βλέπετε μεγαλύτερες τις φωτογραφίες στο Facebook και να κατεβάζετε ολόκληρα albums

Το Better Facebook Gallery είναι ένα πρόσθετο του Chrome, το οποίο σας παρέχει τη δυνατότητα να βλέπετε σε μεγαλύτερο μέγεθος τις φωτογραφίες και να αποθηκεύετε ολόκληρα albums στον υπολογιστή σας με ένα ή δύο κλικ μόνο. Θα βρείτε την επιλογή mode η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μικρό ή μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον, μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες χωρίς σχόλια και likes, αν το επιθυμείτε. Οι φωτογραφίες φυσικά μπορούν να αποθηκευτούν μία μία ή συνολικά ολόκληρο το album χρησιμοποιώντας τη συντόμευση Ctrl+S. 
Όταν το πρόσθετο αυτό μπορεί να λειτουργήσει, ένα κουμπί εμφανίζεται στη γραμμή διευθύνσεως. Έτσι, ενώ πλοηγείστε στο Facebook, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό και στη συνέχεια να επιλέξετε το μέγεθος των φωτογραφιών όπως επίσης και να τις κατεβάσετε είτε μεμονωμένα είτε συνολικά, κατεβάζοντας όλο το album, με ένα κλικ του ποντικιού σας.


Όταν κάνετε κλικ λοιπόν στο κυμπι στη γραμμή διευθύνσεως, το album εμφανίζεται σε μία καινούρια καρτέλα. Θα βρείτε δύο επιλογές στα δεξιά της σελίδας, mode και exit. Με το mode επιλέγετε το μέγεθος των φωτογραφιών και με το exit φυσικά κλείνετε την ιστοσελίδα. 


Όταν κατεβάζετε και σώζετε τις φωτογραφίες, επιλέξτε ένα φάκελο και επιλέξτε το "Web page, complete" από τις επιλογές του Save as παραθύρου. Οι φωτογραφίες θα αποθηκευτούν σε λίγα δευτερόλεπτα σε ένα καινούριο φάκελο.


Better Facebook Gallery provides better image management for Facebook, and also offers a very easy way to save all the images of a Facebook album at once. Install the extension from the link below and give it a try!
Το Better Facebook Gallery σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα το Facebook και επίσης προσφέρει ένα εύκολο τρόπο να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες γρήγορα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο αυτό του Chrome από εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain