Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site No 8

 Σήμερα έχουμε δύο site για τους χρήστες του Twitter,ένα για τους λάτρεις του cinema,μιάς εφαρμογης για όσους χρησιμοποιούν την πολύ δημοφιλή εφαρμογή foursquare,ένα για την δημιουργία δωρεάν ιστοσελίδων αλλά και ένα site για να χορταίνεται ύπνο!!


Peepnote: Για τους χρήστες του Twitter οι άνθρωποι με τους οποίους είναι συνδεδεμένοι είναι πάρα πολύ αλλά δεν είναι το ίδιο σημαντικοί όλοι. Το Peepnote σας βοηθάει να οργανώσετε τις επαφές σας μέσω του site να προσθέσετε ετικέτες  ,email ,τηλεφωνικούς αριθμούς  αλλά και σχόλια. Μπορείτε να κάνετε επίσης εξαγωγή τις λίστες σας σε μορφή .csv. Υπάρχει και δωρεάν υπηρεσία αλλά και πρόσθετες παροχές επί πληρωμή.



Is It Old: Ακόμα ένα site για τους χρήστες του twitter αλλά πολύ πρωτότυπο. Θέλετε να ανεβάσετε ένα link στο προφίλ σας ή ένα βίντεο αλλά δεν είστε σίγουροι εάν το έχουν ανεβάσει παλαιότερα οι φίλοι σας ή εάν υπάρχει ήδη πάρα πολλές φορές στο Internet. Με το Is it old γράφεται το σύνδεσμο που θέλετε να δημοσιεύσετε και πατάτε Submit.Το Site θα σας ενημερώσει πόσες φορές έχει γίνει tweet το συγκεκριμένο link και αν αξίζει να το δημοσιεύσετε η είναι χιλιοειπωμένο.



Auto4sq: Το foursquare είναι μία πολύ δημοφιλή εφαρμογή  για κινητά η οποία σας επιτρέπει να δείτε τι καταστήματα υπάρχουν γύρω σας ανά πάσα στιγμή εάν υπάρχει κάποιος φίλος εκεί κοντά και τι προσφορές κάνουν τα κοντινά καταστήματα. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην κάνετε check In είτε γιατί δεν έχει καλή σύνδεση το κινητό σας εκεί που είστε ή γιατί το ξεχάσατε. Και να χάσετε έτσι μία καλή συντροφιά! Με το Auto4sq μπορείτε να προγραμματίσετε από πριν  για συγκεκριμένες ώρες και μέρες να γίνεται αυτόματο check in σε μέρη που είστε τακτικός θαμώνας ώστε να ξέρουν όλοι οι φίλοι σας που είστε ακόμα και εάν εσείς ξεχαστείτε.



Sleep Time: Και ναι υπάρχει site και για αυτό στο Internet. Εάν δεν κοιμάστε καλά το βράδυ και δεν χορταίνετε ύπνο αυτό το site θα σας δώσει απάντηση για το τι ώρα πρέπει να πάτε για ύπνο. Βασισμένο στην ώρα που πρέπει να ξυπνήσετε και στο ότι ένας κύκλος ύπνου διαρκεί 90 λεπτά σας λέει τι ώρα πρέπει να πέσετε για ύπνο ώστε να ξυπνήσετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι.



MoviePilot:  Υπάρχουν αρκετά site σχετικά με ταινίες αλλά τα πιο πολλά δεν έχουν νέα για επερχόμενες ταινίες σε τακτική βάση ώστε να είστε ενήμερη για το κάθε τι. Με το MoviePilot μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το λογαριασμό σας στο facebook  Google ή το Twitter και θα ενημερώνεστε για την ταινία που έχετε επιλέξει με νέα που συλλέγει το site από όλο το διαδίκτυο.



PageORama: Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα αλλά βαριέστε να μπείτε στην διαδικασία να μάθετε κώδικα να βρείτε domain και να την κάνετε host τότε το PageORama τα παρακάμπτει όλα αυτά και σας βοηθάει ξεκινώντας κατευθείαν με την δημιουργία.  όπως κάθε καλός editor  μπορείτε να προσθέσετε link ,εικόνες, πίνακες. όταν τελειώσετε δίνεται ένα mail ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε ξανά το site σας


 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No2

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No3

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No4

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No5

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No6

  Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No7

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain