Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πως να αποθηκεύετε και να στέλνετε με e-mail τα tabs σας


Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που σας επιτρέπουν να σώσετε τα tabs σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτά αργότερα. Το Save & Email My Tabs όμως προσφέρει κάτι παραπάνω. Αυτό το πρόσθετο του Chrome, όπως αναφέρεται και στο όνομά του, σας επιτρέπει να εισάγετε ένα email ID και έτσι πολύ απλά να στείλετε πολλά tabs με ένα ή δύο κλικ. Κανονικά, θα έπρεπε να ανοίξετε το email σας σε ένα καινούριο tab, να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια να κάνετε Copy - Paste τη λίστα με τα links. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά πιο περίπλοκη και με περισσότερα βήματα. 


Μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου, κάντε κλικ στην toolbar, εισάγετε ένα email ID και ένα email name. Στη συνέχεια πατήστε send. Μπορείτε να στείλετε αυτά τα links είτε στον εαυτό σας είτε σε κάποιον άλλο. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των links που μπορείτε να στείλετε.  


Όταν στείλετε το μήνυμά σας, θα λάβετε μία ειδοποίηση και σε περίπτωση που δεν έρθει κάποιο μήνυμα, τσεκάρετε τα spam σας. 



Στο email, ο παραλήπτης λαμβάνει ένα μόνο link για όλα τα tabs, το οποίο μόλις το πατήσει, θα εμφανιστεί μία σελίδα με το μήνυμα Restore Tabs. Κλικάρετε σε αυτό και θα ανοίξουν όλα τα tabs. 
Μπορείτε να κατεβάσετε το Send & Email My Tabs από εδώ



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain