Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site εφαρμογές και προγράμματα Νο 15



Πολλές ενδιαφέροντες εφαργμογές και site και σήμερα έχει το μενού. Πρόσθετα προγράμματα αλλά και web services.




Unofficial Google Image Search : Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο για τους περιορισμούς που βάζει η Google στις αναζητήσεις εικόνων. Ξέρατε όμως ότι μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις με βάση σχέδιο που έχετε ζωγραφίσει εσείς ή ακόμα και με μία φωτογραφία από την webcam σας? Στην αρχική σελίδα υπάρχει ένα λευκό τετράγωνο στο οποίο μπορείτε να χρωματίσετε ότι θέλετε επιλέγοντας χρώμα και μέγεθος βούρτσας και στην συνέχεια πατάτε Search by Drawing.Μπορείτε να σύρετε όποια εικόνα θέλετε στο λευκό περιθώριο και να ζωγραφίσετε κάτι ώστε να το ψάξετε μετά (αυτό λειτουργεί μόνο σε firefox και Chrome) αλλά και να βγάλετε μία φωτογραφία με την Webcam σας και να κάνετε μετά έρευνα.

 Announcify: για όσους διαβάζουν πολλές ώρες για εργασίες κείμενα στα αγγλικά και είναι περισσότερο ακουστική τύποι του Google Chrome έχει πρόσθετο και για αυτό. με το Announcify μπορείτε να ανοίξετε την σελίδα που θέλετε να διαβάσετε και να σας κάνει ανάγνωση το πρόσθετο. Πατώντας το εικονίδιο που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία μετά την εγκατάσταση του ξεκινάει την ανάγνωση στα Αγγλικά. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο και την ταχύτητα της ανάγνωσης.

Email Extractor : εάν σας έχουν στείλει ένα αρχείο ή ένα φάκελο με πάρα πολλές διευθύνσεις email και πρέπει να τις ξεδιαλύνετε αντί να κάθεστε να το κάνετε μία προς μία. Είναι μία μικρή σε μέγεθος εφαρμογή (1 Mb) η οποία λειτουργεί στα Windows.Δεν έχετε παρά να ανοίξετε το φάκελο, το αρχείο ή την ιστοσελίδα που θέλετε με το πρόγραμμα και αυτό θα εντοπίσει τα email και θα τα κάνει εξαγωγή σε ένα αρχείο TXT.

 
Badge Maker: Εάν θέλετε να διαφημιστείτε και να βρείτε πελάτες για την δουλειά σας τότε η δημιουργία μιας προσωπικής σας κάρτας είναι κάτι απαραίτητο. Το συγκεκριμένο site σας δίνει την δυνατότητα εντελώς δωρεάν και χωρίς εγγραφή να δημιουργήσετε. Υπάρχουν πολλά  εργαλεία για να τροποποιήσετε την κάρτα σας από τις διαστάσεις μέχρι τα περιεχόμενα. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε μορφή png ή να το εκτυπώσετε αμέσως.



 PriSpy: Πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία σας ενημερώνει για διαφοροποιήση σε τιμές προιόντων που σας ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή απλά να κλανετε σελιδοδείκτη την σελίδα στον browser σας. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την σελίδα με το προιόν που θέλετε να ενημερώνεστε πατάτε στο σελιδοδείκτη και επιλέγετε γιατί θέλετε να ενημερώνεστε εισάγοντας το email και το όνομα σας.Υποστηρίζει τα site  Amazon, Apple, Dell, Etsy, Zappos, Threadless, SuperDry, Hollister αλλά και πολλά άλλα όπως αναφέρει το site.

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1









Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No12

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No13

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No14

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain